Στο γκαράζ του Tom Hanks μαθαίνεις τι σημαίνει οικολογική συνείδηση

Τι να έχει μέσα το γκαράζ του Tom Hanks; Το ανοίξαμε και μάθαμε ότι ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος ιδιοκτήτης του πρώτου μοντέλου eBox και καταλάβαμε ότι είναι οικολόγος,

Toyota RAV4 GR Sport

O Tom Hanks είναι γνωστός πέρα από τις ταινίες και τα βιβλία του και για τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες. Η συλλογή αυτοκινήτων του, που αποτελείται από οικολογικά μοντέλα και υβριδικά, μαρτυρά ακριβώς αυτό.

Ο ηθοποιός ήταν μάλιστα ο πρώτος ιδιοκτήτης του πρώτου μοντέλου eBox. To γκαράζ του αποτελείται από μερικά εντυπωσιακά αλλά και πρακτικά αυτοκίνητα. Εμείς τσεκάρουμε 7 από αυτά:

Mercedes-Benz S-Class

2005 Mercedes-Benz S 500 (W221)

Ένα από τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα στον κόσμο με το οποίο ο Tom Hanks και η Rita Wilson εμφανίζονται συχνά στο Χόλιγουντ. Κοστίζει περίπου 280.000 λίρες οι οποίες δικαιολογούνται από το άψογο εσωτερικό του, τα καθίσματα του σαλονιού και τις συναρπαστικές επιλογές κινητήρων.

Chevrolet Tahoe

chevrolet tahoe

Ένα από τα πιο συνηθισμένα οχήματα στην Αμερική, γι' αυτό είναι εκπληκτικό να μαθαίνει κανείς ότι ένας σταρ όπως ο Tom Hanks είναι περήφανος ιδιοκτήτης αυτού του SUV της Chevrolet. 

Διαβάστε την συνέχεια στο esquire.com.gr

Best of Network