McLaren P1 GTR φτιαγμένη για drift επιτρέπεται; Ναι

Είναι κάτι που δύσκολα θα φανταζόσουν. Ένα hypercar όπως η McLaren P1 GTR να έχει μετατραπεί σε drift car. Το φαντάστηκε η Lanzante και μας το παρουσιάζει.

McLaren P1 Lanzante drift

Μια McLaren P1 GTR μετατρέπεται σε αυτοκίνητο για drift. Ναι, σωστά διαβάζεις. Το τελευταίο έργο της Lanzante ακούγεται απολύτως τρελό. Μάλιστα έχει προκύψει από τη συνεργασία του Dean Lanzante με τον νέο του φίλο, Mike Whiddett, σούπερ σταρ του drift. Οι δύο τους συνεργάστηκαν, ονομάζοντας το αρκετά πρωτότυπο αυτό εγχείρημα "MadMac" και σχεδιάζουν να μας το παρουσιάσουν στο προσεχές Goodwood Festival of Speed.

Διαβάστε Επίσης


"Η ιδέα για το έργο προέκυψε μετά τη συνάντηση με τον Mike στο Goodwood πέρυσι", λέει ο Dean Lanzante. "Επισκέφθηκε το περίπτερό μας, είδε τι είχαμε εκθέσει και αρχίσαμε να διερευνούμε τι θα ήταν δυνατό. Μας αρέσει να πιστεύουμε ότι κατασκευάζουμε μερικά από τα πιο ακραία αυτοκίνητα, αλλά ο Mike το είδε όλο αυτό ως πρόκληση για να ανέβουμε ακόμη ένα ή δύο επίπεδα".

McLaren P1 Lanzante drift


Μέσα στις επόμενες 100 ημέρες, το αμάξωμα μιας P1 GTR που έχει δεχτεί παρεμβάσεις από την ομάδα τεχνικών της Lanzante ώστε να προορίζεται για χρήση στην πίστα, θα ταξιδέψει μέσω ξηράς και θάλασσας στο εργαστήριο "Mad Mike" του Whiddett στη Νέα Ζηλανδία, για να υποστεί μια μικρή τροποποίηση. Στη συνέχεια, θα επιστρέψει στο West Sussex για την πρώτη του επίδειξη.

McLaren P1 Lanzante drift

Όσοι παρακολουθούν την πορεία του Mike, γνωρίζουν πως είναι τακτικός θαμώνας του Goodwood. Ο αθλητής της Red Bull έχει ήδη εμφανιστεί σε προηγούμενες διοργανώσεις με την ειδικά κατασκευασμένη Lamborghini Huracan προδιαγραφών drift, με το παρατσούκλι Nimbul, και μια σειρά από Mazda με κινητήρες Wankel.

Ο Whiddett δήλωσε: "Όντας περήφανος νεοζηλανδός, έχω την έμπνευση να ωθήσω αυτό το project της McLaren στο απόλυτο όριο και στη συνέχεια να το πάω σε όλο τον κόσμο... με το πλάι!". Αν είσαι περίεργος να μάθεις περισσότερα για τις αναμφίβολα τρελές προδιαγραφές αυτής της P1, λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή μέχρι την διεξαγωγή του διάσημου φεστιβάλ ταχύτητας, οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network