To teaser video του Mate Rimac για τη νέα Bugatti

Ο Mate Rimac μας έδωσε τη δυνατότητα να ρίξουμε μια ματιά περίπου από την κλειδαρότρυπα στο νέο hypercar της Bugatti με τον κεντρικά τοποθετημένο V16.

Bugatti νέος υβριδικός κινητήρας V16

Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην ημέρα που θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο hypercar της Bugatti, ο αντικαταστάτης της Chiron με κινητήρα V16. Ο Mate Rimac, διευθύνων σύμβουλος της Bugatti Rimac, δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο teaser στο προφίλ του στο Instagram, που δείχνει το νέο -και ακόμη χωρίς όνομα- hypercar καλυμμένο από ένα σεντόνι.

Το βίντεο προφανώς γυρίστηκε σε χώρο που ανήκει στην Bugatti, όπου η εταιρεία παρουσιάζει το τελευταίο προϊόν της στους πελάτες της. Ο Mate Rimac μπαίνει σε ένα δωμάτιο που μοιάζει με στούντιο, με το καλυμμένο hypercar τοποθετημένο στη μέση. Λίγο πριν καταφέρουμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο όχημα, σταματάει την εγγραφή λέγοντας: "Όχι ακόμα, πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα".

Bugatti Chiron Profilee RM Sothebys Auction


Ο διάδοχος της Bugatti Chiron παραμένει ερωτηματικό, αλλά μπορούμε ακόμα να δούμε μερικές από τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού. Το χαρακτηριστικό στοιχείο σε σχήμα C στο προφίλ, οι μεγάλοι τροχοί και τα έντονα μπροστινά και πίσω φτερά φαίνονται να είναι όλα εκεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Rimac (@materimac)


Η λεζάντα του βίντεο έχει ως εξής: "Η νέα Bugatti έρχεται σύντομα. Εκτός αν είστε πελάτης, οπότε μπορείτε να την δείτε ήδη". Οι φήμες λένε ότι μόνο όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους μια Veyron, μια Chiron ή ένα από τα εξωτικά Divo, Centodieci, La Voiture Noire, Bolide και Mistral μπορούν ήδη να παραγγείλουν το νέο μοντέλο.

Η προαναγγελία του Rimac

Η εξέλιξη μιας νέας Bugatti με κινητήρα εσωτερικής καύσης, είχε ανακοινωθεί από τον Mate Rimac πριν από δύο χρόνια. Πρόσφατα, η εταιρεία από το Molsheim επιβεβαίωσε τις φήμες για ένα σύστημα κίνησης V16, δείχνοντάς το στην κάμερα. Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες, αλλά ο κινητήρας που τοποθετείται στη μέση θεωρείται αρκετά πιθανό να συνδυαστεί με κάποιο είδος ηλεκτροκίνησης.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο μοντέλο θα έχει υπεραρκετή ισχύ για να ξεπεράσει τις επιδόσεις των προκατόχων του, αν και η Bugatti ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιδιώξει ρεκόρ τελικής ταχύτητας στο μέλλον. Μέχρι να πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου, αναγκαστικά θα αρκεστούμε σε αυτά.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network