Υπέροχη ακόμα και σε μπλε χρώμα η Alfa Romeo 33 Stradale

Ποιος είπε ότι μια ένα supercar της Alfa Romeo πρέπει να είναι μόνο κόκκινο; Η φίρμα για να γιορτάσει το νέο μοντέλο θεσπίζει "Μέρα 33 Stradale" και την βάφει μπλε.

Alfa Romeo 33 Stradale 2023 μπλε

Το 2023 ήταν η χρονιά της Alfa Romeo 33 Stradale: ένας θρύλος, ένα σύμβολο που ενσαρκώνει όλες τις αξίες μιας από τις πιο εμβληματικές σπορ φίρμες στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκίνησης.

Ο αριθμός 33 είναι πλέον σύμβολο και, προς τιμήν του, η Alfa Romeo ανακοινώνει την ίδρυση της "Ημέρα 33 Stradale". Ξεκινώντας από τις 3 Μαρτίου του 2024, αυτή θα γίνει μια ετήσια γιορτή με όλους τους λάτρεις σε όλο τον κόσμο και περισσότερες από 250 λέσχες που μοιράζονται το πάθος για τη μάρκα.

Alfa Romeo 33 Stradale 2023 μπλε

Η συμβολική ημερομηνία, 3/3, θυμίζει το όνομα του νέου αυτοκινήτου της Alfa Romeo fuoriserie (custom-built). Για την πρώτη "33 Stradale Day", το Alfa Romeo Centro Stile δημιούργησε νέες επίσημες εικόνες που την απεικονίζουν στο αποκλειστικό και υποβλητικό Blu Reale. Το χρώμα αυτό ήταν αρχικά διαθέσιμο στην 33 του 1967 και ήταν ένα από τα τρία χρώματα αμαξώματος που προσφέρονταν, μαζί με το κλασικό Rosso Alfa και το πιο εξελιγμένο Rosso Villa d'Este.

Η Alfa Romeo 33 Stradale είναι ένα αυθεντικό μανιφέστο των δυνατοτήτων της ιταλικής μάρκας όσον αφορά το στυλ και την οδηγική εμπειρία.

Διαβάστε Επίσης

Κατασκευασμένο σε μόλις 33 κομμάτια, το νέο διθέσιο κουπέ συνδυάζει την κληρονομιά με το μέλλον της μάρκας και παράγεται σύμφωνα με μια μοναδική χειροποίητη διαδικασία, με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εμμονική προσοχή στη λεπτομέρεια.

Alfa Romeo 33 Stradale 2023 μπλε

Το 33 έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της φίρμας. Πηγαίνοντας πιο πίσω στην ιστορία το 1933 ήταν μια χρονιά δόξας, όταν η Alfa Romeo κυριάρχησε στους αγώνες και κέρδισε τις καρδιές των οπαδών των αγώνων.

Το διάσημο ζευγάρι των Nuvolari και Compagnoni κέρδισε το 1000 Miglia με την υψηλής απόδοσης 8C 2300. Με το ίδιο αυτοκίνητο, ο Antonio Brivio κυριάρχησε στο Targa Florio, τον παλαιότερο αγώνα αυτοκινήτων αντοχής στον κόσμο, που διεξήχθη στη Σικελία. Τέλος, πάνω στο ίδιο ένδοξο αγωνιστικό αυτοκίνητο, το δίδυμο Nuvolari-Sommer κέρδισε τις 24 ώρες του Le Mans.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network