Το Citroen C3 πρώτο σε πωλήσεις τον Ιανουάριο στην Ελλάδα

Πρώτο σε πωλήσεις ανεξαρτήτως κατηγορίας ήταν το Citroen C3 για τον Ιανουάριο με σημαντικό μερίδιο αγοράς στην κατηγορία Β.

Citroen C3

Στην κορυφή των ταξινομήσεων βρέθηκε το Citroen C3 ανεξαρτήτως κατηγορίας τον Ιανουάριο, γεγονός που επιβεβαιώνει πως το δημοφιλές μοντέλο της Citroen αποτελεί την ιδανική επιλογή για το υποψήφιο αγοραστικό κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο ταξινομήθηκαν 1.064 C3 της Citroen, επιτυγχάνοντας ποσοστό 29% στην κατηγορία B. Αντίστοιχα, την πρώτη θέση κατέκτησε το C3 Enterprise στην κατηγορία των μικρών VAN με ποσοστό 67,8%!

Citroen C3

Παράλληλα, η Citroën κατέκτησε την τρίτη θέση στο σύνολο των ταξινομήσεων για τον πρώτο μήνα του έτους, με 1.376 αυτοκίνητα (επιβατικά και επαγγελματικά) και μερίδιο 10,1%, ξεκινώντας με τους καλύτερους οιωνούς τη νέα χρονιά και με μια πορεία που στοχεύει στην κορυφή. Στην αγορά των LCVs (εξαιρουμένων των pick-up), η Citroën βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μερίδιο 16,8%.


Με μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων, η Citroen διαθέτει επιλογές σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές.

Citroen C3

Συγκεκριμένα, η γκάμα της Citroën αποτελείται από τα μοντέλα AMI, C3, C3 Aircross, C4, C4X, C5 Aircross, C5 X και e-Berlingo που μπορούν να καλύψουν στο έπακρο τις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού, ενώ διαθέτει και ολοκληρωμένες επιλογές για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα καινούριο και σύγχρονο επαγγελματικό όχημα.

Διαβάστε Επίσης

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και πενταετή Οδική Βοήθεια.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network