Διάκριση για το Austral στον θεσμό "Autobest"

Το μοντέλο της Renault ανακηρύχθηκε “Best Buy Car of Europe” για το 2023

Renault Austral

Με συνολικά 14.937 βαθμούς, το Renault Austral κατάκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό του θεσμού "Autobest”, με σημαντική διαφορά από το δεύτερο Opel Astra, που συγκέντρωσε 13.986 βαθμούς. Την κορυφαία τριάδα συμπλήρωσε το Peugeot 308, με 13.933 βαθμούς.

Renault Austral

"Το ολοκαίνουργιο Austral κερδίζει το βραβείο Autobest 2023. Αυτό είναι μια μεγάλη αναγνώριση για όλες τις ομάδες της Renault, που εργάστηκαν στους τομείς της σχεδίασης, της μηχανολογίας, το εργοστάσιο της Palencia, τις πωλήσεις και το δίκτυο. (...) Το νέο μας SUV κατηγορίας C είναι η τέλεια σύνθεση των δύο κόσμων: ένα ηλεκτρικό όχημα για οδήγηση στην πόλη και ένας εξαιρετικά αποδοτικός υβριδικός κινητήρας ικανός να καλύψει μεγάλες αποστάσεις χωρίς επαναφόρτιση (...). Ο νικητής μας φέτος αντιπροσωπεύει το επόμενο επίπεδο της μάρκας Renault. Είναι το καλύτερο προϊόν μας μέχρι σήμερα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Chief Operating Oficer της Renault, Fabrice Cambovile.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το Hyundai Ioniq 6 είναι ο νικητής του βραβείου "Ecobest 2023” του θεσμού, που διοργανώνεται για 22η χρονιά.

Best of Network