Το 3ο τεύχος του TopGear στα περίπτερα

Είναι το καλύτερο μας τεύχος, μέχρι το τέταρτο

Top Gear Print 03

Λοιπόν, ξεκίνα να υλοποιείς τις υποσχέσεις περί fitness, που έδωσες στον εαυτό σου την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Σήκω από τον καναπέ, κάνε διατάσεις και επίλεξε ένα περίπτερο μακρία από το σπίτι σου: το καινούργιο τεύχος του περιοδικού TopGear, κυκλοφορεί την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου. Α, ναι, μην πας με το αυτοκίνητό σου.  

Μιλάμε για αγώνες και οδική ασφάλεια με τον Τάσο Μαρκουΐζο, που είναι βέβαιο ότι τον ξέρεις με το ψευδώνυμο "Ιαβέρης".

Top Gear 03 Trending

Κάνουμε ποδαρικό στο 2023 με την ολοκαίνουργια BMW X1, παρακαλάμε τον Αϊ Βασίλη για την εκπληκτική Porsche 911 GT3 RS, ακολουθούμε στη Βηθλεέμ των SUV το αστέρι της Mercedes GLC, ψάχνουμε στα χώματα για έλατο με την τέταρτη γενιά του Nissan X-Trail αλλά και το Hyundai Santa Fe (το "Santa Claus" θα ήταν πιο βολικό μέρες που 'ναι) και ξεχνάμε τα μελομακάρονα γιατί το μυαλό μας είναι στο νέο Honda Civic.

Top Gear 03 Hyundai Santa Fe

Αφιερώνουμε το εξώφυλλό μας στην εξώκοσμη Mercedes EQS.
Συστήνουμε την υβριδική Porsche Cayenne στην τεχνητή λίμνη του Λάδωνα.

Νιώθουμε για λίγο πολυεκατομμυριούχοι και ματαιόδοξοι με τα speedsters της Ferrari (Monza SP2), McLaren (Elva) και Aston Martin (V12 Speedster).

Top Gear 03 Porsche

Αποχαιρετάμε το Ford Fiesta όπως του αρμόζει, με το XR2 του 1993 να παρηγορεί το ST του 2022 και το αγωνιστικό Rally4 να κάνει μια cameo εμφάνιση.

Top Gear 03 Fiesta

Βγάζουμε στο δρόμο και βάζουμε στο μικροσκόπιο έξι από τα δεκάδες αυτοκίνητα του 007, που έχουν πρωταγωνιστήσει στις ταινίες του περισσότερο από τον ίδιο και, ανακηρύσσουμε τον νικητή.

Και αυτά, δεν είναι καν όλα.

Ραντεβού στα περίπτερα.

Best of Network