Το TopGear στα περίπτερα

Το Σάββατο, 9 Ιουλίου, το περιοδικό TopGear κυκλοφορεί με την εφημερίδα "Κεφάλαιο"

Top Gear Magazine Greek Edition

Δοκιμές, αποστολές, αποκλειστικά και πρωτότυπα θέματα, συνεντεύξεις, πάθος για το αυτοκίνητο και την οδήγηση: Το πρώτο τεύχος του TopGear θα κυκλοφορήσει με την οικονομική εφημερίδα "Κεφάλαιο”, το Σάββατο 9 Ιουλίου και στη συνέχεια, "αυτόνομο" στα σημεία πώλησης.

Δοκιμάζουμε -μεταξύ άλλων- το νέο Opel Astra που μοιάζει με concept car που δραπέτευσε από σαλόνι αυτοκινήτου, το εκπληκτικό Audi e-tron GT, το Aygo X, την crossover έκδοση του δημοφιλούς μικρού μοντέλου της Toyota και το Cupra Formentor που δεν είναι Seat. Αλωνίζουμε τη μισή Ευρώπη και οδηγούμε τα νέα Honda Civic, Nissan Ariya και Juke και το Toyota bZ4X.

Αφιερώνουμε το πρώτο μας εξώφυλλο στη Mustang Mach-E GT, στριμώχνουμε το θηριώδες ηλεκτρικό αγωνιστικό Audi RS Q e-tron στα σοκάκια της Σαρδηνίας, αποχαιρετάμε τον V12 της Aston Martin, "κυκλώνουμε” την Αθήνα από χώμα με ένα πετρελαιοκίνητο Dacia Duster, θέτουμε τη Maserati MC20 προ των ευθυνών και των αντιπάλων της και οδυρόμαστε γιατί οδηγούμε το Nissan Z στο Las Vegas, αλλά δεν θα το δούμε ποτέ στην Ευρώπη.

Ζεσταίνουμε τις μηχανές μας για το EKO Acropolis Rally με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα, συζητάμε για οδήγηση και αυτοκίνητα με τον Τάκη Θεοχαράκη, μαθαίνουμε τι ήταν αυτό που έκανε τη συγγραφέα Σώτη Τριανταφύλλου petrolhead και μιλάμε με τον Hermann Burst, τον άνθρωπο που σχεδίασε την εμβληματική αεροτομή της Porsche 911.

Και, προσπαθούμε να χωρέσουμε την αγάπη μας για την αυτοκίνηση σε 180 σελίδες.

Best of Network