F1 GP Μονακό: Μπείτε στη θέση του οδηγού μέσα από drone (video)

Η πιο απαιτητική διαδρομή στον κόσμο της F1 είναι αυτή του Grand Prix του Μονακό και μπαίνουμε στη θέση του οδηγού χάρη σε ένα drone.

F1 Grand Prix Μονακό 2023

Ίσως τελικά ο μόνος τρόπος για να οδηγήσει κανείς στην διαδρομή του Μονακό χωρίς λάθη για 78 ολόκληρους γύρους, είναι να ξεφύγει από τα όρια του συνειδητού, όπως είχε κάνει ο Ayrton Senna στον καλύτερο γύρο που έχει γίνει ποτέ στην 81χρονη ιστορία του αγώνα. 

F1 Grand Prix Μονακό 2023

Μια βόλτα μέσα από το drone της διοργάνωσης μας δείχνει την διαδρομή που μόνο άγνωστη δεν είναι, αλλά όσες φορές και αν την έχεις δει παραμένει ανατριχιαστικά επικίνδυνη.

Διαβάστε Επίσης

Μόνο έτσι όμως καταλαβαίνει κανείς πόσο απαιτητικό είναι αυτό που κάνουν οι πιλότοι σε όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου στο Μόντε Κάρλο. 

F1 Grand Prix Μονακό 2023

Το πιο ενδιαφέρον από αυτό το μικρό video πάντως είναι πως ακόμη και το drone δεν μπορεί να ξεπεράσει τους χρόνους των μονοθεσίων της F1, τα οποία με αποκλίσεις ανάλογα τη χρονιά και την τεχνολογία που χρησιμοποιούν παραμένουν ό,τι ταχύτερο έχει κυκλοφορήσει σε αγωνιστικές συνθήκες στους δρόμους που περιδιαβαίνουν στην καθημερινότητά τους οι προνομιούχοι αυτού του κόσμου. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network