Ο Lewis Hamilton είχε και φέτος μια ξέφρενη νύχτα στο Τόκιο (video)

O Lewis Hamilton επανέλαβε την νυχτερινή του βόλτα στο Τόκιο με Nissan Skyline R34 και το ανέβασε και φέτος στο Instagram για να το απολαύσουμε.

F1 Grand Prix ΗΠΑ Hamilton Αποκλεισμός

Όπως είχε κάνει το 2023 όταν επισκέφτηκε το Τόκιο για το Grand Prix Ιαπωνίας, έτσι και φέτος ο Lewis Hamilton βρήκε ευκαιρία να ξεδώσει λίγο περισσότερο, απολαμβάνοντας την νυχτερινή ζωή της ιαπωνικής πρωτεύουσας. 

F1 Lewis Hamilton Μπαχρέιν 2024

Και το έκανε με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με ένα Nissan Skyline R34, για να συνεχίσει έτσι το trend που ξεκίνησε πέρσι και να δημιουργήσει παράλληλα και μια θρυλική σειρά μικρών video. Αυτό γιατί πλέον το Grand Prix της Ιαπωνίας θα συνδυάζεται μονίμως με στιγμές ανεμελιάς του επτά φορές πρωταθλητή, τις οποίες θα περιμένουμε να δούμε online. 

Διαβάστε Επίσης

Ο Hamilton όπως και πέρσι έτσι και φέτος, οδήγησε ένα από τα πιο κλασικά στοιχεία της αυτοκινητικής κουλτούρας της Ιαπωνίας και το έκανε με τους ίδιους όρους αλλά σε άλλες συνθήκες. Φέτος έβρεχε και το Skyline γλιστρούσε πιο εύκολα όπως είναι φυσικό, παρόλα αυτά ο Βρετανός συγκρατήθηκε από ό,τι καταλαβαίνουμε γιατί το φετινό video δεν είναι τόσο "αλήτικο" όσο το περσινό. 

Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως πέρσι είχε συνοδευτεί και από μια ολόκληρη φημολογία πως θα δεχόταν ποινή για τον τρόπο που οδηγούσε. Σε κάθε περίπτωση αυτά δεν απασχολούν και πολύ τον Hamilton, καθώς είναι δεδομένο πια πως είναι ένας legend τόσο εκτός πίστας, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network