Δείτε το νέο teaser πριν την πρεμιέρα του Drive to Survive στο Netflix

Το Netflix δημοσίευσε ένα teaser για την προσεχή έκτη σεζόν του F1: Drive to Survive που θα μας μεταφέρει στο πρωτάθλημα του 2023.

Netflix Drive to Survive

Τελευταίο δεκαήμερο πριν τις επίσημες δοκιμές της Formula 1 που σηματοδοτούν την έναρξη της χρονιάς για κάθε νέο πρωτάθλημα και η περίοδος αυτή συνδυάζεται τα τελευταία 6 χρόνια με την πρεμιέρα του δημοφιλούς F1: Drive to Survive στο Netflix


Το ντοκιμαντέρ-ριάλιτι που θεωρείται πως έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξάπλωση της Formula 1 κυρίως στην Αμερική, θα κάνει πρεμιέρα για φέτος στις 23 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η τελευταία ημέρα των δοκιμών πριν την έναρξη της φετινής περιόδου και ασφαλώς δεν πρόκειται για σύμπτωση. 

Διαβάστε Επίσης

Εξάλλου όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια είναι κάτι σαν επίσημη έναρξη των διαδικασιών για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της F1. Φέτος, στην έκτη σεζόν του Drive to Survive θα παρακολουθήσουμε τα παρασκήνια μιας από τις πιο κυριαρχικές περιόδους στην ιστορία του σπορ. 

Netflix Drive to Survive

Η παραγωγή αναμένεται και φέτος να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ υπάρχει πάντα η παράμετρος της τελευταίας παρουσίας του Guenther Steiner στις οθόνες μας, ως επικεφαλής της ομάδας της Haas. Το επόμενο Drive to Survive δεν θα έχει Steiner, οπότε αυτό κάνει την έκτη σεζόν ακόμη σημαντικότερη να την παρακολουθήσει κανείς. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network