Πρόγραμμα F1 GP Μονακό: Πού και τι ώρα θα δεις τον αγώνα

Από το λαμπερό πριγκηπάτο του Μονακό η Formula 1 ξεκινά τους ευρωπαϊκούς αγώνες της για το 2023 και το συγκεκριμένο Grand Prix αναμένεται όπως πάντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

F1 Μονακό Grand Prix Preview 2023

Η ακύρωση του αγώνα στην Ίμολα ήταν μια ψυχρολουσία για τους φίλους της Formula 1, αλλά κυρίως ήταν μια εθνική τραγωδία για την Ιταλία που δεν ήταν δυνατόν να διαχειριστεί διαφορετικά από τους διοργανωτές της F1. Έτσι το πρώτο Grand Prix επί ευρωπαϊκού εδάφους για φέτος προκύπτει να είναι το υπέρλαμπρο Μονακό, αυτού του Σαββατοκύριακου. 

F1 Μονακό Grand Prix Preview 2023

Το Grand Prix του Μονακό είναι ο έκτος φετινός αγώνας στην Formula 1, η οποία φέτος ζει στους ρυθμούς της απόλυτης και καταιγιστικής κυριαρχίας της Red Bull. Το ενδιαφέρον κατά συνέπεια είναι να δούμε αν οι ιδιαιτερότητες του πιο ενδιαφέροντος και σημαντικότερου αγώνα στο πρόγραμμα ετησίως είναι αυτές που θα μπορούσαν να σταματήσουν τις ξέφρενες παράλληλες πορείες του Max Verstappen και του Sergio Lopez. 

Διαβάστε Επίσης

Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνονται τόσο η Formula 2 όσο και η Formula 3, όμως όπως πάντα την "μερίδα του λέοντος" τουλάχιστον σε απήχηση διαθέτει η Formula 1. Οι ελεύθερες δοκιμές διεξάγονται Παρασκευή και όχι Πέμπτη όπως κάποιοι μπορεί να θυμούνται από παλιά.

F1 Μονακό Grand Prix Preview 2023

Έτσι την Παρασκευή στις 14:30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών και την ίδια ημέρα στις 18:00 η δεύτερη. Αμφότερες θα μεταδοθούν στη χώρα μας από την συνδρομητική τηλεόραση του Ant1+ και παγκοσμίως και διαδικτυακά από το F1 TV. 

F1 Μονακό Grand Prix Preview 2023

Το Σάββατο η δράση περιλαμβάνει τα Sprint Race της F2 και της F3 και στις 13:30 διεξάγεται η τρίτη ελεύθερη περίοδος δοκιμών πριν φτάσουμε στις 17:00 και στις κατατακτήριες. Και αυτές θα μεταδοθούν από τον Ant1+, ενώ η πρώτη φορά αυτό το Σαββατοκύριακο που θα παρακολουθήσουμε Formula 1 ζωντανά από το ελεύθερο κανάλι του Ant1, θα είναι το μεσημέρι της Κυριακής με την μετάδοση της εκπομπής Formula 1 Show με τους Τάκη Πουραναράκη και Πάνο Σεϊτανίδη. 

F1 Μονακό Grand Prix Preview 2023

Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 15:00 με πλούσια θεματολογία και συνδέσεις με το Μόντε Κάρλο και στις 16:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network