Το όνομα της νέας Ferrari για την Formula 1 είναι SF-23

Η νέα Ferrari για την φετινή Formula 1 παρουσιάζεται σε δόσεις που λειτουργούν ως teaser. Σήμερα μάθαμε το όνομά της: Ferrari SF-23

Ferrari SF-23 F1 2023 Car Launch Teaser

Ferrari SF-23 θα ονομάζεται το νέο μονοθέσιο της Ferrari για την Formula 1 του 2023. Η ομάδα δημοσίευσε το σχετικό teaser για να σημάνει την μια εβδομάδα που απομένει μέχρι την ημέρα της επίσημης παρουσίασης. Και αν οι αλλαγές στην Red Bull δεν υπήρχαν, με την απόλυτη έννοια της έκφρασης, στην Scuderia είναι δεδομένο πως δεν θα υπάρχουν αλλαγές στην εμφάνιση εκτός πια αν αποφασίσουν στο Maranello να επιστρέψουν στο κλασικό κόκκινο. Πράγμα που δεν φαίνεται πιθανό αν κρίνουμε από το σεντόνι που βλέπουμε στο teaser video και την αντίστοιχη εικόνα.


Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχαμε και  το προηγούμενο teaser, που ήταν η πρώτη εκκίνηση του φετινού κινητήρα της Ferrari. Η παρουσίαση του νέου κόκκινου μονοθεσίου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Φεβρουαρίου, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τον Άγιο Βαλεντίνο ουσιαστικά, αλλά έχουν κιόλας μιας και η επικοινωνιακή ευκαιρία μοιάζει φανταστική. 

Δες εδώ όλες τις φετινές παρουσιάσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Ferrari SF-23 F1 2023 Car Launch Teaser

Best of Network