Renee Gracie: Από το Onlyfans στους αγώνες αυτοκινήτων-μια ιστορία θέλησης

H Renee Gracie, εξασφάλισε μέσω του Onlyfans τα χρήματα που χρειάζεται για να επιστρέψει στους αγώνες αυτοκινήτου και θα συμμετέχει στο GT World Αυστραλίας

Renee Gracie Onlyfans Pornstar GT World Australia

Η ιστορία της Renee Gracie είναι μια ιστορία για αυτούς που θέτουν στόχους. Ένα rollercoaster συναισθημάτων με την πρωταγωνίστρια να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής, βρίσκοντας πάντα ένα κίνητρο και αναζητώντας μονίμως τις συνθήκες για να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο από μικρό κορίτσι: Να γίνει οδηγός αγώνων και να συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτων.

Είναι μια ιστορία που θα μπορούσε να γίνει ταινία. Απλώς θα ήταν μια ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους, γιατί η Renee Gracie, όταν σταμάτησε τους αγώνες αυτοκινήτου το 2017 αποφάσισε να αφοσιωθεί στην προσωπική της σελίδα στο Onlyfans

Renee Gracie Onlyfans Pornstar GT World Australia

Χρηματοδότηση μέσω Onlyfans 

Η στροφή αυτή στην καριέρα της ήταν βιοποριστικού χαρακτήρα και ήταν επιτυχημένη γιατί οι θαυμαστές της Gracie στο Onlyfans άρχισαν να πληθαίνουν εκθετικά και σύντομα έφτασε τις 10.000 που ήταν μόνο η αρχή. Μάλιστα υποστήριξε κάποια στιγμή μιλώντας σε εφημερίδες που εξειδικεύονται σε τέτοιου είδους θέματα, όπως η βρετανική Sun, πως σε ένα μήνα κέρδισε 500.000 δολάρια από τα video και τις εικόνες που ανέβαζε στο λογαριασμό της. 

Διαβάστε Επίσης

Πλέον έχει περισσότερα από 600.000 likes και οι καρδούλες στο Onlyfans μεταφράζονται σε χρήματα χάρη στους φανατικούς θαυμαστές ανά τον κόσμο. Έτσι πλέον η Renee Gracie είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους στους αγώνες αυτοκινήτων. Δεν μας είπε ακόμη με ποιο αυτοκίνητο θα συμμετέχει και σε ποια ομάδα θα ενταχθεί, ωστόσο επιβεβαίωσε πως έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη συμφωνία για να βρεθεί ξανά στη θέση του οδηγού. 

Ξεκίνησε δυναμικά αλλά… 

Η Gracie ξεκίνησε εντυπωσιακά την αγωνιστική της καριέρα πριν από σχεδόν μια δεκαετία. Συμμετείχε σε αγώνες καρτ παίρνοντας νίκες και έχοντας μόνιμη παρουσία σε τερματισμούς ανάμεσα σε αγόρια της ηλικίας της και το 2013 πέρασε στο Porsche Carrera Cup Αυστραλίας. Ήταν η πρώτη γυναίκα που συμμετείχε σε αυτό το πρωτάθλημα και τερμάτισε και πάλι σε κάθε αγώνα που συμμετείχε, που ήταν ο αρχικός της στόχος. 

Renee Gracie Onlyfans Pornstar GT World Australia

Αυτό την έφερε σύντομα στην κατηγορία Super2, την δεύτερη κατηγορία δηλαδή του κορυφαίου πρωταθλήματος στην Αυστραλία, του Supercars και εκεί πέρασε από διάφορες ομάδες και έμεινε για τρεις σεζόν.

Μάλιστα είχε και  δύο συμμετοχές στον σπουδαιότερο αυστραλιανό αγώνα το Bathurst 1000, όπου βρέθηκε στο ίδιο αυτοκίνητο με την Simona De Silvestro για να συνθέσουν ένα αμιγώς γυναικείο πλήρωμα και να γραφτούν στην ιστορία, καθώς ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν δύο γυναίκες στο bathurst 1000 έπειτα από 14 χρόνια.

Για την χαρά του αθλητισμού

Όλα αυτά όμως κατέληξαν στο οτι η Renee Gracie δεν απολάμβανε πλέον τους αγώνες, όπως ήθελε η ίδια. "Προσωπικά, θέλω να ξαναβρώ την απόλαυση και το πάθος για το άθλημα που είχε εξαφανιστεί για μένα", δήλωσε η Αυστραλή και συμπλήρωσε, "Όταν έφυγα, το αγωνιστικό σκέλος ήταν περίπου το 1% αυτού που έκανα και τα υπόλοιπα δεν ήταν ευχάριστα για μένα. Θέλω να απολαμβάνω το άθλημα και πάλι και να έχω αυτή τη συγκίνηση που νιώθω όταν βρίσκομαι πίσω από το τιμόνι". 

Bathurst 12 Hours 2023

Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει μεθοδικές κινήσεις από το 2021 και ενέργειες που θα της εξασφάλιζαν μια αγωνιστική θέση σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως το GT Αυστραλίας. "Πέρα από το γεγονός ότι έχω προηγούμενη εμπειρία σε οχήματα GT, είναι μια διεθνής κατηγορία. Αυτό που κάνω τώρα σημαίνει ότι έχω πολλούς διεθνείς οπαδούς και πολλούς ανθρώπους που με υποστηρίζουν από το εξωτερικό και θα μπορούν να παρακολουθούν την πορεία μου στο πρωτάθλημα", είπε

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα: 
 - DiSus, η επαναστατική ανάρτηση της BYD-το αυτοκίνητο μπορεί να κινείται με τρεις τροχούς
 - Τα 11 μοντέλα SUV έρχονται το επόμενο διάστημα
 - Δείτε το πλήρως αυτόνομο ηλεκτρικό Project Arrow (video)
 

Best of Network