Ποιο εντυπωσιακό SUV φέρνει η BYD στην Ευρώπη

Η BYD θα έχει εξέχουσα θέση στην έκθεση της Γενεύης παρουσιάζοντας νέα ηλεκτρικά μοντέλα και δύο νέες φίρμες για την ευρωπαϊκή αγορά.

BYD Tang
BYD E Platform
Yangwang U8
Denza D9
Denza N7

Μεγάλη ποικιλία μοντέλων και δύο νέες υπομάρκες θα παρουσιάσει η BYD στην έκθεση της Γενεύης, που για φέτος επιστρέφει στην Γενεύη, μετά το "ταξίδι" της στην Μέση Ανατολή. Η BYD θα παρουσιάσει το DENZA D9 και το εντυπωσιακό πολυτελές SUV U8 από την YANGWANG που κάνει ντεμπούτο στην ευρωπαϊκή αγορά. 

Yangwang U8

Παράλληλα σε μια ευρωπαϊκή πρωτιά, η BYD παρουσιάζει το BYD Seal U DM-i, εισάγοντας την τεχνολογία BYD Super DM (Dual Mode) στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια ευρεσιτεχνία του κινεζικού κολοσσού χάρη στην οποία εκμεταλλεύονται στο ακέραιο οι δυνατότητες της plug-In υβριδικής τεχνολογίας. 

BYD E Platform

Επίσης θα παρουσιαστεί η νέα έκδοση του BYD Tang, το επιβλητικό τετρακίνητο 7θέσιο πλήρως ηλεκτρικό SUV, θα παρουσιαστεί ολοκληρωτικά ανανεωμένο και ανασχεδιασμένο. 

Διαβάστε Επίσης

Για την BYD η Dual Mode τεχνολογία αποτελεί μια αποτελεσματική, πρακτική και οικολογική λύση για τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης σε συνδυασμό με μακρινά, ξέγνοιαστα ταξίδια. Το BYD SEAL U DM-i θα λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές χώρες όπου οι υποδομές ηλεκτρικής φόρτισης δεν έχουν ακόμη ωριμάσει ή όπου οι πελάτες ζητούν ένα όχημα που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς στην αυτονομία. 

Στο ίδιο πνεύμα, βολικής χρήσης από το ευρωπαϊκό κοινό δηλαδή, η BYD θα παρουσιάσει και το Tang, ένα ηλεκτρικό SUV 7 θέσεων, με κίνηση και στους δύο άξονες και αυτονομία που ξεπερνά τα 500 χλμ. 

BYD Tang

Ωστόσο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί το YANGWANG U8. Το YANGWANG U8 τροφοδοτείται από δύο πρωτοποριακές τεχνολογίες: την πλατφόρμα e⁴ και το ευφυές υδραυλικό σύστημα ελέγχου αμαξώματος DiSus-P. Η πλατφόρμα e⁴ της BYD είναι η πρώτη μαζικά παραγόμενη πλατφόρμα τεχνολογίας ανεξάρτητης κίνησης τεσσάρων κινητήρων στον κόσμο, σχεδιασμένη να προσφέρει κορυφαία ασφάλεια και επιδόσεις. 

Σε σύγκριση με τα συμβατικά οχήματα καυσίμου, ελέγχει με ακρίβεια τη δυναμική και των τεσσάρων τροχών μέσω του ανεξάρτητου ελέγχου τεσσάρων κινητήρων, παρέχοντας γρήγορη ανίχνευση, ακριβή αναγνώριση και ισχυρές δυνατότητες ελέγχου. 

Denza D9

Ο ανεξάρτητος έλεγχος της ροπής των τεσσάρων τροχών από τους τέσσερις κινητήρες επιτρέπει στο YANGWANG U8 να χρησιμοποιεί διαφορικό σύστημα διεύθυνσης. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να περιστρέφονται ο αριστερός και ο δεξιός τροχός σε αντίθετες κατευθύνσεις, υλοποιώντας έτσι τη λειτουργία της στροφής δεξαμενής από 0 έως 360 μοίρες. 

Διαβάστε Επίσης

Το σύστημα ευφυούς ελέγχου αμαξώματος BYD DiSus είναι μια άλλη ιδιόκτητη καινοτομία, που ενισχύει την ευελιξία και τη συμβατότητα του οχήματος σε διάφορα οδηγικά σενάρια. Μειώνει τον κίνδυνο ανατροπής, ελαχιστοποιεί τη μετατόπιση των επιβατών κατά τη διάρκεια στροφών υψηλής ταχύτητας, επιτάχυνσης ή φρεναρίσματος και προστατεύει το όχημα από ζημιές σε δύσκολες οδικές συνθήκες.

Η DENZA, η κοινοπραξία μεταξύ της BYD και της Mercedes-Benz, που ιδρύθηκε το 2010, έχει αναδειχθεί σε μια premium μάρκα αφιερωμένη στην παροχή κορυφαίων αυτοκινητικών προϊόντων και εξαιρετικών υπηρεσιών. 

Denza N7

Η DENZA παρουσίασε το 7θέσιο D9 στην IAA του 2023 και τώρα τονίζει την παρουσία του ως νεοεισερχόμενο στην αγορά της Ευρώπης το επόμενο έτος. Με πλήθος καινοτομιών άνεσης, ασφάλειας και επιδόσεων, το DENZA D9 είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να προσφέρει στους απαιτητικούς καταναλωτές μια πολυτελή, έξυπνη και εξατομικευμένη οδηγική εμπειρία. 

Μέσα σε μόλις έξι μήνες από το λανσάρισμά του στην κινεζική αγορά, το DENZA D9 εξασφάλισε τη θέση του ως το MPV με τις περισσότερες πωλήσεις. Η DENZA είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει τη Γενεύη με το N7, ένα premium κομψό και σπορ πλήρως ηλεκτρικό μεσαίο crossover SUV.

Best of Network