Τα πρώτα Fast and Furious επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη-πού θα τα δείτε στην Ελλάδα

Η προσεχής πρεμιέρα του Fast X επαναφέρει στα Village Cinemas τις τρεις πρώτες ταινίες του Fast & Furious στο πλαίσιο των Epic Movie Nights

Fast & Furious Village Epic Movie Nights

Το Fast X που είναι η δέκατη συνέχεια του επικού Fast & Furious και το πρώτο μέρος από το αντίστοιχα επικό φινάλε που έχουν σχεδιάσει οι συντελεστές, έρχεται στις 18 Μαΐου στους κινηματογράφους. Μαζί του μας φέρνει και τις τρεις πρώτες ταινίες του franchise καθώς τα Village Cinemas στο πλαίσιο των Epic Movie Nights έχουν προγραμματίσει συνεχείς προβολές με τα φιλμ, με τα οποία άρχισαν όλα. 

Fast & Furious Village Epic Movie Nights

Η εταιρεία έκανε κάτι αντίστοιχο με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και η επιτυχία της τριλογίας ήταν εντυπωσιακή με την ταινία "Η Επιστροφή του Βασιλιά" να ξεπερνά τα 12.000 εισιτήρια. Συνεπώς είναι απολύτως λογικό τα Village Cinemas να συνεχίζουν την τακτική των Epic Movie Nights.

Fast & Furious Village Epic Movie Nights

Έτσι σειρά τώρα έχει το δημοφιλές Fast & Furious που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά franchise όλων των εποχών, με αθροιστικά κέρδη που αγγίζουν τα 6,5 δισ. δολάρια. Η σειρά ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια και άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ποπ κουλτούρα.

Fast & Furious Village Epic Movie Nights

Άρα αν θεωρείς πως έχεις ξεχάσει κάτι σημαντικό ή έχεις αφήσει κενά στην μελέτη και στις αναμνήσεις των ταινιών που στιγμάτισαν μια ολόκληρη γενιά και δημιούργησαν μια ολόκληρη αγορά, όπως στην περίπτωση του Tokyo Drift, μπορείς να κλείσεις εισιτήρια για το Epic Movie Nights των επόμενων ημερών.  

Το πρόγραμμα προβολών έχεις ως εξής:
4-10 Μαΐου: Οι Μαχητές των Δρόμων (Ρομπ Κόεν, 2001)
4-10 Μαΐου: Οι Μαχητές των Δρόμων 2 (Τζον Σίνγκλετον, 2003)
11-16 Μαΐου: Μαχητές των Δρόμων: Tokyo Drift (Τζάστιν Λιν, 2006)

Πηγή: Αθηνόραμα

Best of Network