Τα καλύτερα πλάνα στην F1 μέχρι σήμερα-Max Verstappen στο Silverstone και εντυπωσιακό video

O Max Verstappen βρέθηκε σε μια ξεχωριστή κούρσα με "αντίπαλο" το ταχύτερο drone κινηματογράφησης που υπάρχει το οποίο κινείται με 350 km/h.

Red Bull Drone Max Verstappen Silverstone

Ένα ξεχωριστό video μας προσφέρει η Red Bull από τις φετινές ημέρες προβολής που έχουν στη διάθεσή τους κάθε χρόνο οι ομάδες. Για την Red Bull RB20, με την οποία οι Max Verstappen και Sergio Perez θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο, η ομάδα "έστησε" μια κόντρα με το ταχύτερο drone κινηματογράφησης που υπάρχει στην εποχή μας. 

Εμπιστεύθηκε την ομάδα που έχει αναπτύξει το συγκεκριμένο drone αλλά εκτός αυτού συνεργάστηκε μαζί της σε ένα project που σχεδιαζόταν για περισσότερο από έναν χρόνο, ώστε να δημιουργήσει ένα Red Bull Drone. 

Red Bull Drone Max Verstappen Silverstone

Αυτό που είναι σε θέση να αναπτύσσει ταχύτητες 350 km/h σε ανοιχτό χώρο τέθηκε αντιμέτωπο με τον Max Verstappen στο βροχερό Silverstone και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, καθώς είναι αλήθεια πως ούτε η τηλεοπτική κάλυψη της F1 μπορεί να μας προσφέρει τόσο εντυπωσιακά πλάνα από τα μονοθέσια της Formula 1 όταν κινούνται μέσα στους αγώνες. 

Red Bull Drone Max Verstappen Silverstone

 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network