Νέο Jeep Compass: Ετοιμοπαράδοτο και με ανταγωνιστική τιμή

Η αναβαθμισμένη σειρά Compass είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελίες στην ελληνική αγορά με ανταγωνιστική τιμή ή με χρηματοδοτικό πρόγραμμα και χαμηλή μηνιαία δόση.

Jeep Compass
Jeep Compass
Jeep Compass
Jeep Compass

Ήρθαν και στην ελληνική αγορά τα ανανεωμένα Jeep Compass με υβριδικό σύστημα 48V e-Hybrid που αποδίδει 130 ίππους και συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Πέραν του θερμικού κινητήρα υπάρχει και ένας ηλεκτροκινητήρας 20 ίππων που μπορεί να υποστηρίξει της αμιγώς ηλεκτρική κίνηση σε χαμηλές συνθήκες φορτίου. Τα συγκεκριμένα Compass διατίθενται στις εκδόσεις Altitude και Summit.

Διαβάστε Επίσης

Επίσης υπάρχει και το τετρακίνητο Compass με το Plug-in Hybrid 4xe σύστημα των 240 ίππων που προσφέρει 50 χλμ. αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία. Και εδώ υπάρχουν οι εκδόσεις Altitude και Summit αλλά και ακόμα τρεις: Overland, Trailhawk και Business. Αξίζει να σημειωθεί πως το Compass PHEV διατίθεται ως εταιρικό αυτοκίνητο χωρίς επιβάρυνση φόρου.

Jeep Compass

Το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Altitude περιλαμβάνει εκτός των άλλων: ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25" και οθόνη αφής 10,1" για το infotainment, ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, καθίσματα με επενδύσεις υφάσματος και βινυλίου, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο φρενάρισμα, ανίχνευση κόπωσης οδηγού και ενεργή διατήρηση λωρίδας, προβολείς LED Reflectors με αυτόματη ενεργοποίηση, ενεργό cruise control και ζάντες αλουμινίου 18".

Jeep Compass

Η τιμή της έκδοσης Compass e-Hybrid στο επίπεδο εξοπλισμού Altitude προσδιορίζεται στα 33.990 ευρώ. Η ανώτερη έκδοση Summit ανεβαίνει στα 38.490 ευρώ. Οι δε εκδόσεις Compass PHEV έχουν ως αφετηρία τα 47.500 ευρώ. Για όσους επιλέξουν χρηματοδοτικό πρόγραμμα η μικρότερη δυνατή μηνιαία διευθέτηση αποπληρωμής ξεκινά από τα 296 ευρώ και μπορεί να έχει διάρκεια έως 48 μήνες.

Όλα τα Compass συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και οδική βοήθεια 4 ετών, ενώ υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα στο δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας ανά την Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network