Τροχός της Τύχης: Παίκτρια κέρδισε Jeep Renegade

Ένα Jeep renegade e-Hybrid κέρδισε η νικήτρια στο τηλεπαιχνίδι Τροχός της Τύχης και αυτό ήταν το τρίτο αυτοκίνητο που χαρίζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στην φετινή σεζόν.

Jeep Renegade Τροχός της Τύχης

Σε νέο πάρκινγκ βρίσκεται από σήμερα το Jeep Renegade e-Hybrid που στόλιζε μέχρι τώρα το στούντιο του Τροχού της Τύχης. Το διάσημο και μακροβιότερο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, χάρισε ένα ακόμη μεγάλο δώρο και αυτή τη φορά η τυχερή ήταν η παίκτρια, Κατερίνα. 

Jeep Renegade Τροχός της Τύχης

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή νικήτρια, όταν ο παρουσιαστής άνοιξε το καρτελάκι και το δώρο που προσφέρει η εταιρεία AVIS, ήταν το τρίτο αυτοκίνητο που χάρισε ο Τροχός της Τύχης για αυτή την τηλεοπτική σεζόν!

Η παίκτρια έφτασε στον τελικό έχοντας κερδίσει το ποσό των 3.040 ευρώ και εκεί σε μια δραματική διαδικασία, στην οποία εξάντλησε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο που είχε διαθέσιμο έλυσε τον γρίφο για να πάρει τη συνολική νίκη στο χθεσινό επεισόδιο. 

To Jeep Renegade e-hybrid είναι ένα compact SUV με το αύγκριτο pedigree που προσφέρει η φίρμα Jeep για τα off road οχήματά της. Στην έκδοση που ξεκινά να πωλείται από τις 27.000 ευρώ περίπου, το Renegade προσφέρει 130 ίππους και κατανάλωση που αγγίζει τα 6lt/100km.   

Πηγή: Star.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network