Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω απεργίας στο κέντρο της Αθήνας

Η σημερινή απεργία της ΓΣΕΕ φέρνει έκτακτα μέτρα για το κυκλοφοριακό από την Τροχαία. Ποιοι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι στο κέντρο της Αθήνας και μέχρι πότε απαγορεύεται η κυκλοφορία.

ελληνική αστυνομία

Σε απεργιακό κλοίο βρίσκεται σήμερα το κέντρο της Αθήνας και η Τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας είναι η εξής:  

Έκτακτα μέτρα τροχαίας ισχύουν σήμερα από τις 09:30 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

αστυνομικός της τροχαίας Αττικής

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης – κινητοποίησης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network