Η Valeo διευρύνει τη συνεργασία AI με το Google Cloud

Ένας από τους κύριους προμηθευτές στον χώρο του αυτοκινήτου, η Valeo, στοχεύει μέσω της συνεργασίας αυτής να επιταχύνει την εξέλιξη νέων προϊόντων.

Valeo CES 2023

Η Valeo δήλωσε ότι επεκτείνει τη συνεργασία της με το Google Cloud προκειμένου να αναπτύξει νέες χρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης, να επιταχύνει την ανάπτυξη προϊόντων και να επιτύχει οικονομία κλίμακας σε όλες τις δραστηριότητές της.

Η Valeo και η Google Cloud συνεργάζονται ήδη σε θέματα υποδομών και δεδομένων, αλλά η νέα συμφωνία της οποίας οι οικονομικοί όροι δεν ανακοινώθηκαν, επεκτείνει σημαντικά τη συνεργασία για να συμπεριλάβει και τη δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη, όπως δήλωσε την Πέμπτη 28/3 η Valeo.

Valeo Google Cloud


Η νέα συμφωνία της Google Cloud με τη Valeo, που αποτελεί μια εκ των 10 μεγαλύτερων προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας, αναδεικνύει την αυξανόμενη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης στην αυτοκινητοβιομηχανία. "Το Generative AI έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει και να αναβαθμίσει κάθε πτυχή της ψηφιακής αλυσίδας της αυτοκινητοβιομηχανίας", δήλωσε ο Geoffrey Bouquot, CTO της Valeo.

Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης περιλαμβάνουν την προσθήκη της τεχνολογίας AI της Google στην εργαλειοθήκη ανάπτυξης λογισμικού της Valeo για την ταχύτερη δημιουργία, δοκιμή και διόρθωση κώδικα. Σύμφωνα με τη Valeo, τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης θα χρησιμοποιηθούν επίσης για την αύξηση της παραγωγικότητας στον σχεδιασμό οχημάτων, την κατασκευή, τη διασφάλιση ποιότητας και την εξυπηρέτηση πελατών.
Valeo CES 2023


Ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες ήταν το αποτέλεσμα ενός "hackathon" το 2023, που αποσκοπούσε στην εξεύρεση νέων χρήσεων για την τεχνητή νοημοσύνη, ανέφερε η Valeo.

Η Valeo θα είναι σε θέση να μοιράζεται εργαλεία AI με τους πελάτες της στην αυτοκινητοβιομηχανία στο πλαίσιο της συμφωνίας και θα έχει πρόσβαση στην πιο πρόσφατη τεχνολογία AI του Google Cloud.

Best of Network