Το 6o τεύχος του TopGear στα περίπτερα

Το 6ο τεύχος του TopGear κυκλοφορεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου με την εφημερίδα "Κεφάλαιο"

Top Gear Print 06

Με όλα τα αυτοκινητικά highlight της εποχής, κυκλοφορεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το 6ο τεύχος του TopGear, με την εφημερίδα "Κεφάλαιο". Με διάθεση που έχουμε κρατήσει από το καλοκαίρι και όρεξη για να σου προσφέρουμε και αυτόν τον χειμώνα τον καλύτερο συνδυασμό εικόνων, κειμένων και απόψεων αυτό θα είναι ένα ακόμη περιοδικό που θα απολαύσεις και θα διαβάζεις για αρκετές εβδομάδες. 

Top Gear Print 06

Το εξώφυλλο και το κεντρικό θέμα είναι αφιερωμένο στο νέο MG4. Ταξιδέψαμε μέχρι την Αλβανία, εκεί ο Βαγγέλης Φακατσέλης σύστησε σε μια αγορά όπου η ηλεκτροκίνηση δεν έχει ακόμα αναπτυχθεί, ένα απο τα πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς και μας εξιστορεί την αντίφαση.

Top Gear Print 06

Το ράλι Ακρόπολις πέρασε στην ιστορία και ο Στάθης Πετρόπουλος αναμοχλεύει την ιστορία των υπερειδικών του εθνικού μας αγώνα. Παράλληλα ο Φώτης Ραΐσης ταξίδεψε μέχρι την Αυστρία για να καταλάβει γιατί το Subaru XV μετονομάστηκε σε Crosstrek και ποια είναι τα νέα στοιχεία της τεχνολογικής του ταυτότητας. 

Top Gear Print 06

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για να βρεθούμε πίσω από το τιμόνι του Audi RSQ3, ενός από τα πιο ισχυρά premium SUV της μικρομεσαίας κατηγορίας αλλά και του κορυφαίου Lexus RX500h με την υβριδική τεχνολογία και την απόδοση των 371 ίππους. Δοκιμάσαμε επίσης το τετρακίνητο Cupra Formentor VZ με τους 310 ίππους και την Alfa Romeo Giulia Competizione Q4, μιας μπερλίνας με σπορτίβ καταβολές.

Top Gear Print 06

Και οι δοκιμές δεν τελειώνουν εδώ. Από τα χέρια της ομάδας του TopGear πέρασε το Honda Jazz, αλλά και το Mazda CX-5 το οποίο ο Γιάννης Τσάκαλος υπέβαλλε σε δοκιμασίες προκειμένου να "ξεκλειδώσει" τον πολύπλευρο χαρακτήρα του.

Top Gear Print 06

To Avenger στην ηλεκτρική του έκδοση είναι το πρώτο μικρό SUV της εταιρείας από την εποχή του θρυλικού Willys. Είναι επίσης το πρώτο Jeep που έχει ως φυσικό του περιβάλλον την ζούγκλα της πόλης και όχι τα βουνά και τα λαγκάδια. Γυρίζουμε στους δρόμους της Αθήνας για να δούμε πόσο καλά τα καταφέρνει.

Top Gear Print 06

Όταν το GR Yaris μπαίνει στο κάδρο των παλιών Rally Cars τότε το "TopGear” δουλεύει υπερωριακά. Ειδικό αφιέρωμα για τα αυτοκίνητα που άφησαν εποχή στους αγώνες σε μια άτυπη σύγκριση με το νέο διεκδικητή. Πεταχτήκαμε για λίγο και στο πριγκιπάτο του Μονακό με μια Aston Martin DB12 για να μας δουν και να τους δούμε. Τα κάνουμε αυτά συχνά στο περιοδικό! 

Top Gear Print 06

Όπως για παράδειγμα, το να βρούμε μια "πειραγμένη” Ferrari Testarossa βγαλμένη μέσα από τα ’80s και να αφηγηθούμε την ιστορία του πιο extreme βελτιωτή εκείνης της εποχής, την Koenig Specials.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network