Νέο Renault Espace με 1 τετραγωνικό μέτρο γυάλινης οροφής

Το τελευταίο teaser πριν την παρουσίαση του Renault Espace μας αποκαλύπτει μια τεράστια γυάλινη οροφή για πανοραμική θέα

Στις 28 Μαρτίου θα παρουσιαστεί επισήμως η νέα γενιά του Renault Espace που είναι ένα αυτοκίνητο σημαντικό για την εταιρεία, τόσο ιστορικά, όσο και μελλοντικά, δεδομένου πως αναμένεται να επαναφέρει μια βασική επιλογή στην κατηγορία των μεγάλων SUV, με δυνατότητες φιλοξενίας επιβατών και αποσκευών. Πριν φτάσουμε λοιπόν στο τέλος του μήνα, η Renault μας χάρισε το τελευταίο, όπως μας προειδοποιεί, teaser για το αυτοκίνητο το οποίο μας αποκαλύπτει ορισμένα σημεία από το εσωτερικό του. 

Το σημαντικό εξ αυτών είναι η τεράστια γυάλινη οροφή, που θα διαθέτει το Renault Espace το οποίο θα έχει και 5θέσια έκδοση αλλά και 7θέσια. Πρόκειται για μια γυάλινη επιφάνεια που είναι ενιαία χωρίς κανένα πάνελ και έχει μήκος 1.33 m. και πλάτος 84 cm. Συνολικά έχει έκταση μεγαλύτερη του ενός τετραγωνικού μέτρου, ενώ στο μικρό video που δημοσιεύει η Renault η προοπτική που χρησιμοποιείται για να φανούν οι τρεις σειρές καθισμάτων, κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται πως έχει μήκος 10 μ. ή κάτι τέτοιο. 

Δεν θα είναι όμως γιατί τουλάχιστον με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το μήκος του νέου Renault Espace που θα μπει στην 6η γενιά του, θα είναι 4.72m. που σημαίνει πως θα είναι μικρότερο κατά 140 mm από το προηγούμενο. Υπομονή και πλησιάσει η 28η Μαρτίου.