Νέοι κινητήρες ανανεώνουν το Cupra Leon-Τιμές, εκδόσεις

Η Cupra διευρύνει την γκάμα των κινητήρων που είναι διαθέσιμοι στο Cupra Leon προσθέτοντας δύο κινητήρες. Δες τις τιμές όλων των εκδόσεων

Cupra Leon TSI

Το Cupra Leon είναι ο βασιλιάς των Leon, σύμφωνα με την Cupra, η οποία τώρα του προσθέτει δύο mainstream κινητήρες, ώστε να το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό και πιο updated. Έτσι το CUPRA Leon αποκτά μια πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων στην πεντάθυρη έκδοση του, με την εισαγωγή κινητήρα βενζίνης 1.5TSI με τους 150 ίππους, ο οποίος θα διατίθεται είτε με μηχανικό, είτε με DSG κιβώτιο και 2.0 TSI 190 με τους ίππους στην έκδοση με DSG.

Cupra Leon TSI

"Το CUPRA Leon είναι ήδη ο βασιλιάς των δρόμων αλλά συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε συνεχώς το αυτοκίνητο για να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας δίνοντας περισσότερες επιλογές και αυξάνοντας τους στόχους πωλήσεων του", δήλωσε ο Kai Vogler, Αντιπρόεδρος Sales & Marketing της CUPRA. "Με την εισαγωγή αυτών των κινητήρων, η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μία ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία και με το CUPRA Leon, όπως κάναμε και με το Formentor", συνέχισε.

Cupra Leon TSI

Παράλληλα η Cupra βελτιώνει και τα επίπεδα εξοπλισμού, κάνοντας έτσι μια ουσιαστική αναβάθμιση, όπως αυτή των κινητήρων, ακόμη πιο ολοκληρωμένη χάρη στις πλουσιότερες εκδόσεις. Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο θα διατίθεται με υφασμάτινα καθίσματα Cupra Sports και προαιρετικά με δερμάτινα καθίσματα bucket Cupra που συμπληρώνονται από το ταμπλό με ραφές, όλα σε χρώμα Petrol Blue ή μαύρο. Oι νέοι αποδοτικοί κινητήρες του Cupra Leon προσφέρονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων (1.5 ΤSI) ή με αυτόματο DSG 7 σχέσεων (1.5 ΤSI και 2.0 ΤSI), ενώ η έκδοση 1.5 TSI DSG διαθέτει τεχνολογία mHEV η οποία προσφέρει χαμηλές εκπομπές ρύπων 135 gr/km και μέση κατανάλωση μόλις 6 λτ/100km.

Cupra Leon TSI

Χάρη σε αυτό το downsizing το Cupra Leon ξεκινά πλέον να διατίθεται στην ελληνική αγορά από την τιμή των 28.890€ η οποία αντιστοιχεί στην έκδοση με τον 1.5TSI με το μηχανικό κιβώτιο. Η αντίστοιχη με το DSG ανεβαίνει στις 31.390€, ενώ το δίλιτρο με το DSG και  τους 190 ίππους πωλείται στα 34.690€.

Best of Network