Απόλαυσε τον σαγηνευτικό ήχο 1.817 "παραδοσιακών" ίππων

Το Hennessey Venom F5 ήταν στο Goodwood και ανέβηκε το λόφο. Τον ανέβηκε γρήγορα. Με τον V8 να μουγκρίζει. Τα υπόλοιπα δεν περιγράφονται. Τα βλέπεις και τα ακούς

Εδώ που φτάσαμε με την ηλεκτροκίνηση, σε λίγο μας βλέπω να μαζευόμαστε σε βραδιές V8 και V10 με πίτσες και μπύρες. Εντάξει, ο ήχος από τα κλασικά αγωνιστικά του Group C μας εντυπωσίαζε πάντα, όμως τώρα πια όλο και πιο συχνά μένουμε με το στόμα ανοιχτό - και τα αυτά ορθάνοιχτα - στο άκουσμα ενός ατμοσφαιρικού V12 όπως αυτός της AMG σε μια Pagani Huayra ή εκείνον την Cosworth σε μια Aston Martin Valkyrie.  

Hennessey Venom F5 Goodwood

To Σαββατοκύριακο για παράδειγμα, που διεξήχθη το Goodwood Festival of Speed απολαύσαμε διάφορα περάσματα, από ηλεκτρικά ή συμβατικά αυτοκίνητα και σίγουρα η εμφάνιση του McMurtry ήταν κάτι εξωπραγματικό, έστω και χωρίς ήχο. Όμως τώρα η Hennessey δημοσίευσε video με το Hennessey Venom F5 στον φημισμένο λόφο. 

Στη θέση του οδηγού καθόταν ο Alex Brundle, ο 31χρονος γιος του Martin Brundle που είναι πρώην πρωταθλητής στο European Le Mans Racing και όπως του ζήτησαν από την Ηennessey, έκανε μια δυναμική παρουσίαση των δυνατοτήτων του αμερικανικού hypercar.

Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν χωράει και πολύς σχολιασμός στο παραπάνω video. Απλώς πρέπει να τσιμπήσεις λίγο την ένταση και να απολαύσεις ένα πολύ σύντομο, αλλά άκρως αξιοπρεπές πέρασμα. 

Best of Network