Δέκα βραβεία για το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις

Ως “Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς” βραβεύτηκε το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις που σάρωσε στα ετήσια βραβεία Sports Marketing

Acropolis Awards

Σαρωτική ήταν η παρουσία του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, της διοργανώτριας αυτού, Motorsport Greece καθώς και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, το οποίο έχει "αγκαλιάσει” τον εθνικό μας αγώνα, στα ετήσια βραβεία Sport Marketing που διοργάνωσε και φέτος η εταιρεία επικοινωνίας Boussias

Acropolis Awards

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις τιμήθηκε με δέκα βραβεία, καθώς είχε αποσπάσει έντεκα υποψηφιότητες σε πολύ σημαντικές κατηγορίες όπως η παρουσία του στα social media, ο αθλητικός τουρισμός και η διοργάνωση των e-Sports. Το σημαντικότερο βραβείο πάντως από όσα απέσπασε στην εκδήλωση, το Υφυπουργείο Αθλητισμού αλλά και η Motorsport Greece ως διοργανώτρια του αγώνα, ήταν αυτό της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης για το 2021

Acropolis Awards

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης παρέλαβε το βραβείο και τόνισε πως είναι αυτό μια επιβεβαίωση για το λαμπρόν μέλλον του αγώνα. Παράλληλα το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις που επέστρεψε το 2021 στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, έπειτα από απουσία οκτώ ετών, απέσπασε άλλα εννέα βραβεία. 
Χρυσό στην κατηγορία Motorsport
Δύο χρυσά στην κατηγορία e-Sports για την διοργάνωση του Παγκόσμιου Τελικού στην Αθήνα αλλά και για την γενικότερη παρουσία του αγώνα στα eSports.
Χρυσό στον Αθλητικό Τουρισμό. 
Χρυσό για την Καλύτερη Χορηγική Πλατφόρμα στην υπερειδική του Συντάγματος όπου υπήρχε συνεργασία με την COSMOTE. 
Χρυσό για την παρουσία αθλητικής διοργάνωσης στο Instagram.

Acropolis Awards

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις πήρε επίσης ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Καλύτερο Χορηγικό Πρόγραμμα από Αθλητική Διοργάνωση και ένα ακόμη για την συνολική του παρουσία στα Social Media. Ενώ απέσπασε και το χάλκινο βραβείο για την έκδοση του Επίσημου Προγράμματος του αγώνα. 

Acropolis Awards

 
Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΕΚΟ, χορηγός ονομασίας του αγώνα και μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, απέσπασε την υψηλότερη, Platinum, διάκριση στην κατηγορία "Καλύτερη Αθλητική Χορηγία", καθώς και το χρυσό βραβείο ως το Καλύτερο Χορηγικό Πρόγραμμα σε αθλητική διοργάνωση. Αντίστοιχα, τον τίτλο "Καλύτερη Αθλητική Εταιρεία της Χρονιάς" κέρδισε η The Magic Bus, η εταιρεία που είναι επιφορτισμένη με την υλοποίηση του χορηγικού πλάνου του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, ενώ σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν και οι COSMOTE και Κωτσόβολος, που βρίσκονται χορηγικά δίπλα στον αγώνα.
Acropolis Awards

Για τα βραβεία Sports Marketing, που απονεμήθηκαν για πέμπτη φορά, την ευθύνη αξιολόγησης έχει μια κριτική επιτροπή με πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη και μέλη καταξιωμένα στελέχη σημαντικών εταιρειών της αγοράς.

Best of Network