Δύσκολο να μαντέψεις τον τίτλο της νέας ταινίας του Brad Pitt για την F1

Η νέα ταινία με τον Brad Pitt που είναι αφιερωμένη στην Formula 1 είναι μια από τις ακριβότερες παραγωγές στον κινηματογράφο αλλά έναν τίτλο δεν μπορούσαν να σκεφτούν.

F1 Movie Ταινία Apple με τον Brad Pitt

Η Formula 1 και η Apple Original επιβεβαίωσαν τον τίτλο της νέας ταινίας βασισμένης στο άθλημα, με πρωταγωνιστές τους Brad Pitt και Damson Idris.

Η ταινία θα ονομάζεται "F1" και θα σκηνοθετηθεί από τον Joseph Kosinski, ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν οι Jerry Bruckheimer, Brad Pitt και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, μεταξύ άλλων.

F1 Movie Ταινια Apple με τον Brad Pitt

Η ταινία "F1" αναμένεται να διανεμηθεί στους κινηματογράφους και σε IMAX από την Warner διεθνώς στις 25 Ιουνίου 2025, και στη Βόρεια Αμερική στις 27 Ιουνίου 2025.

F1 Movie Ταινία Apple με τον Brad Pitt

Ο Brad Pitt υποδύεται τον πρώην οδηγό της Formula 1, Sonny Hayes, ο οποίος επιστρέφει στο άθλημα για να συνεργαστεί με τον νεαρό οδηγό Joshua Pearce – που ερμηνεύει ο Damson Idris – στην φανταστική ομάδα APXGP.

Τα γυρίσματα της ταινίας "F1" – στην οποία επίσης συμμετέχουν οι Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia και Samson Kayo – πραγματοποιήθηκαν σε κανονικούς αγώνες της Formula 1, συμπεριλαμβανομένου του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή θα προβληθεί ένα τρέιλερ για την "F1" στην διεθνή μετάδοση, αυτή που θα δούμε και εμείς δηλαδή στον ANT1+ αλλά και στο ελεύθερο κανάλι του ANT1, λίγο πριν τοn αγώνα δίνοντας στους θαυμαστές μια πρώτη γεύση από τη δράση.

F1 Movie Ταινία Apple με τον Brad Pitt

Με τη συμμετοχή ενός αστέρα όπως ο Brad Pitt και την υποστήριξη κορυφαίων παραγωγών, η ταινία "F1" αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά έργα με θέμα τη Formula 1, φέρνοντας το θέαμα και τη συναρπαστική δράση του αθλήματος στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network