F1: Καταστροφικό ατύχημα για Albon-αμφίβολη η συμμετοχή του στην Αυστραλία

Η κατεστραμμένη Williams FW45 του Alex Albon έφερε την κόκκινη σημαία στις πρώτες δοκιμές στο Grand Prix Aυστραλίας, αλλά το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο για την ομάδα.

F1 GP Αυστραλίας Williams

Γλιστερή αποδείχτηκε η πίστα του Albert Park στην Μελβούρνη στο πρώτο σκέλος ελεύθερων δοκιμών για το Grand Prix Αυστραλίας που είναι ο 3ος αγώνας της φετινής F1

Διαβάστε Επίσης

Πολλοί οδηγοί χρειάστηκαν χρόνο να προσαρμοστούν στις συνθήκες, ωστόσο η Williams αντιμετωπίζει πλέον το σοβαρότερο πρόβλημα μετά το ατύχημα του Alex Albon. 

Ήταν ο λόγος που η διαδικασία διεκόπη με κόκκινη σημαία και σε εκείνος το σημείο ταχύτερος ήταν ο Lando Norris με την McLaren. Ο Albon ωστόσο κατέστρεψε την FW45 και η ομάδα ανακοίνωσε αμέσως πως ο Ταϊλανδός δεν θα συμμετείχε στο FP2 λίγες ώρες αργότερα, όπως και έγινε. 

F1 GP Αυστραλίας McLaren Piastri

Το σπουδαιότερο όμως είναι πως δεν υπάρχει ανταλλακτικό μονοθέσιο, σύμφωνα με την Williams, έτσι αν βρεθούν ζημιές στο σασί του μονοθεσίου δεν θα υπάρχει ο χρόνος να έρθει άλλο από το εργοστάσιο. 

F1 GP Αυστραλίας Ferrari Leclerc

Αυτό για την Williams σημαίνει πως είτε θα αγωνιστεί στην Αυστραλία μόνο ο Logan Sargeant, είτε ο James Vowles θα αναγκαστεί να αλλάξει οδηγούς στο ένα μονοθέσιο που θα έχει στη διάθεσή του. 

F1 GP Αυστραλίας Williams

Στην δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ταχύτερος ήταν ο Charles Leclerc με τον Max Verstappen να τον ακολουθεί.   

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network