Formula 1: Η Haas παρουσίασε το πρώτο μονοθέσιο του 2023

Η ομάδα της Haas στην Formula 1 παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το πρωτάθλημα του 2023, προσθέτοντας απλώς λίγο περισσότερο μαύρο χρώμα

Haas F1 2023 Livery
Haas F1 2023 Livery
Haas F1 2023 Livery
Haas F1 2023 Livery
Haas F1 2023 Livery

H Haas είναι η πρώτη ομάδα που παρουσιάζει τα χρώματα του μονοθεσίου της για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 με την ελπίδα η παρουσίαση αυτή να μην καταλήξει σαν την περσινή. Πέρσι τέτοια εποχή η Haas παρουσίασε το μονοθέσιό της το οποίο σχεδόν αμέσως χρειάστηκε να αλλάξει καθώς ήταν στα χρώματα της Ρωσίας, ελέω της χορηγίας από την UralKali. Φέτος ο κύριος χορηγός είναι η Moneygram, μια εταιρεία πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων από την Αμερική, η συνεργασία με την οποία ξεκίνησε από το 2022 και τον αμερικανικό αγώνα, στο Τέξας. 

Haas F1 2023 Livery

Λόγω του χορηγού το μαύρο είναι πιο έντονο στο φετινό μονοθέσιο, την Haas VF23 που κατά τα άλλα διατηρεί το κόκκινο και το λευκό μεταξύ των βασικών χρωμάτων της. Το νέο μονοθέσιο θα βρεθεί στην πίστα και θα κάνει τα πρώτα του χιλιόμετρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 11 Φεβρουαρίου, οπότε και έχει οριστεί η ημέρα κινηματογράφησης για τα προωθητικά video της Haas. 

Haas F1 2023 Livery

Αισιόδοξο ξεκίνημα 

Όπως είναι φυσικό όλα τα στελέχη της ομάδας, φρόντισαν να δώσουν έναν τόνο αισιοδοξίας στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς και πρώτος και καλύτερος σε αυτό ο ιδιοκτήτης Gene Haas, ο οποίος τόνισε πως η Haas ξεκινά το νέο πρωτάθλημα με ενθουσιασμό από ορισμένα καλά αποτελέσματα με τα οποία τελείωσε τη σεζόν του 2022. 

Haas F1 2023 Livery

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Guenther Steiner στάθηκε στα δύο αναγνωρισμένα ταλέντα που συνθέτουν την ομαδα, τον Nico Hulkenberg και τον Kevin Magnussen. "Προφανώς συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό όλων μας για τα αποκαλυπτήρια του χρώματος, όχι μόνο επειδή είναι ένα σημείο ελέγχου στο ημερολόγιο της προετοιμασίας που σημαίνει ότι είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε - και αυτό είναι να τρέχουμε σε αγώνες", σημείωσε ο Steiner και συμπλήρωσε. "Μου αρέσει το χρώμα, είναι αναμφίβολα μια πιο αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη εμφάνιση, η οποία ταιριάζει καθώς περνάμε σε μια νέα εποχή μαζί με τη MoneyGram ως συνεργάτη του τίτλου μας. Είναι μια συναρπαστική εποχή του χρόνου για τη Formula 1 και είναι υπέροχο που είμαστε οι πρώτοι που θα παρουσιάσουμε το livery μας, αλλά η προσοχή μας είναι στραμμένη στο να βγάλουμε τη VF-23 στην πίστα και να προετοιμαστούμε για τη σεζόν που έρχεται. Μετά τις περσινές επιδόσεις, έχουμε πραγματικά κάτι πάνω στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε. Όλος ο οργανισμός έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και προφανώς με τον Kevin (Magnussen) και τον Nico (Hülkenberg) έχουμε δύο αποδεδειγμένα ταλέντα που κερδίζουν βαθμούς πίσω από το τιμόνι. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε".

Η Haas μετά τις 11 Φεβρουαρίου και την εργασία στο Silverstone θα βρεθεί ξανά στην πίστα στι επίσημες δοκιμές πριν από την έναρξη της σεζόν, οι οποίες θα διεξαχθούν από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου στο Μπαχρέιν.
 

Best of Network