Πότε έρχεται το video game F1 24 και με τι έκπτωση

Η ΕΑ ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του video game F1 24 καθώς και τις εκπτώσεις που θα απολαμβάνουν οι κάτοχοι του F1 23.

Video Game F1 24

Εν αναμονή της φετινής πρεμιέρας της F1 στο Μπαχρέιν αυτό το Σαββατοκύριακο, η EA βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορία του video game F1 24, που θα είναι η 31η Μαΐου. 

Δεν αποκαλύπτονται και πολλές λεπτομέρειες για την ανανεωμένη έκδοση του παιχνιδιού, στο οποίο ξεχωρίζουν βεβαίως τα νέα liveries των ομάδων, αλλά οι δημιουργοί του υποσχέθηκαν "ένα πλήρως ανανεωμένο career mode, το νέο EA Sports Dynamic Handling System και πολλά άλλα". 

Video Game F1 24

Παρόλα αυτά οι online gamers δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι το τέλος Μαΐου για να αρχίσουν να αγωνίζονται στις πίστες με ανανεωμένα liveries. Οι κάτοχοι του F1 23 θα μπορούν να ολοκληρώσουν προκλήσεις χρονομετρήσεων, αν προπαραγγείλουν το F1 24 και θα τους αποκαλυφθούν ανανεωμένα χρώματα για τα μονοθέσια των Alpine, Haas, McLaren και Williams. 

Video Game F1 24

Ένα δεύτερο κύμα νέων χρωμάτων θα διατεθεί για χρήση στους κατόχους του F1 23 στα τέλη Απριλίου, ενώ θα ισχύει από νωρίτερα έκπτωση 15% κατά την προπαραγγελία της έκδοσης F1 24 Champions Edition, για τους κατόχους του F1 21, F1 22 ή F1 23. 

Video Game F1 24

Όσοι προπαραγγείλουν την Standard Edition θα λάβουν 5.000 Pitcoin και ένα F1 World Starter Pack. Η έκδοση Champions Edition του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει "Δύο νέα εικονίδια F1, 18.000 Pitcoin και ένα F1 World Bumper Pack με πόρους για εκδηλώσεις παιχνιδιού για έναν και πολλούς παίκτες.

Video Game F1 24

Θα λάβουν επίσης έως και τρεις ημέρες πρώιμης πρόσβασης από τις 28 Μαΐου και όλες οι προπαραγγελίες συνοδεύονται από ένα bonus VIP Podium Pass". 

Video Game F1 24

Το F1 24 θα είναι διαθέσιμο στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One και PC, μέσω του EA App, του Epic Games Store και του Steam.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network