Μια Pagani Huayra R στο σαλόνι σου

Καλά, εντάξει, μόνο τα πεντάλ της. Αλλά, δεν το λες και λίγο...

Pagani Gaming Pedals

Η Pagani συνεργάστηκε με τη δανέζικη εταιρεία Asetek SimSports για να δημιουργήσουν αυτά τα υπέροχα πεντάλ Huayra R Sim Racing για να παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι προσομοίωσης οδήγησης. Και πριν ξεστομίσεις το ειρωνικό "σιγά", θυμήσου ότι μέχρι και οι οδηγοί της Formula 1, κάνουν την "προπόνησή" τους σε εξομοιωτές. Ναι, σωστά, τα δικά τους simulator κοστίζουν όσο το σπίτι που έχεις εσύ το δικό σου Playstation, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. 

Pagani Gaming Pedals

Λοιπόν, τα πεντάλ και οι βραχίονές τους, είναι προφανώς βασισμένα στον ακριβή σχεδιασμό της "κανονικής παιχνιδομηχανής" Huayra R των 3,1 εκατομμυρίων ευρώ με τον V12 κινητήρα, με "λίγες μικροαλλαγές" που απαιτούνται για την προσαρμογή τους για χρήση σε προσομοιωτές. 

Pagani Gaming Pedals

Μία από αυτές τις αλλαγές περιλαμβάνει την προσθήκη ενός μοναδικού συστήματος πέδησης "Twin Hydraulic Opposing Rapid Piston", αν και το να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς είναι αυτό, θα ξεπερνούσε κατά πολύ τις δυνατότητές μας. Υποθέτουμε ότι έχει να κάνει με την αίσθηση στη χρήση των πεντάλ, για να μην νιώθεις ότι πατάς αέρα. 

Pagani Gaming Pedals

Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι τα πεντάλ έχουν "δοκιμαστεί για εκατοντάδες ώρες από πραγματικούς οδηγούς Formula και GT και επαγγελματίες sim racers" και ότι θα κοστίζουν 1.680 ευρώ
Και ξαφνικά, το παραδοσιακό χειριστήριο με τα χαρακτηριστικά σύμβολα που έχουν σημαδέψει όλη μας τη ζωή, μοιάζει επαρκέστατο.

Best of Network