Αυτό είναι το πρωτότυπο Audi Q6 e-tron που δοκιμάζεται στο κρύο

Αυτό είναι ένα από τα τουλάχιστον 20 μοντέλα που ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά η Audi μέχρι το 2025, εκ των οποίων πάνω από 10 θα είναι ηλεκτρικά.

To ηλεκτρικό Audi Q6 e-tron

"Το Audi Q6 e-tron είναι μόνο η αρχή της μεγαλύτερης επίθεσης που αφορά στα μοντέλα της στην ιστορία της μάρκας με τα τέσσερα δαχτυλίδια", αναφέρει η Audi σε ανακοίνωσή της, ενώ μας δείχνει πώς δοκιμάζεται στο κρύο το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Δεν είναι πια μυστικό ότι η Audi θα παρουσιάσει περισσότερα από 20 νέα μοντέλα μέχρι το 2025 -εκ των οποίων πάνω από 10 θα είναι ηλεκτρικά.

Τι ξέρουμε για το Q6 e-tron

Σύμφωνα με την Audi η μελλοντική σειρά μοντέλων Q6 e-tron "σηματοδοτεί την απαρχή της ηλεκτρικής κινητικότητας" για την έδρα της Audi στο Ingolstadt. Εκεί βρίσκεται και μια μονάδα συναρμολόγησης μπαταριών.

To ηλεκτρικό Audi Q6 e-tron

Προς το παρόν το πρωτότυπο Q6 e-tron δοκιμάζεται στον Ευρωπαϊκό βορρά. Η μελλοντική σειρά μοντέλων είναι η πρώτη που θα κατασκευαστεί με τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα Premium Platform Electric (PPE).

To ηλεκτρικό Audi Q6 e-tron

Προς το παρόν ξέρουμε ότι το ηλεκτρικό σύστημα θα είναι 800Volt, οι κινητήρες θα είναι μεγάλης απόδοσης ενώ θα διαθέτει ένα νέο σύστημα διαχείρισης μπαταριών και φόρτισης και μια καινούρια αρχιτεκτονική ηλεκτρονικών συστημάτων. Το Q6 e-tron θα διατίθεται σε εκδόσεις SUV και Sportback. 

Διαβάστε Επίσης

Best of Network