Ηλεκτρικό supercar από τον τραγουδιστή Wyclef Jean

Δεν προέρχονται όλά τα σύγχρονα supercars από μεγάλες εταιρείες, υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτή του τραγουδιστή των Fugees, Wyclef Jean

Attucks Apex Apo Wyclef Jean

Attucks Apex APO ονομάζεται ένα νέο πανάλαφρο και πανίσχυρο supercar που ανακοίνωσε και προωθεί ο τραγουδιστής Wyclef Jean. Ο Jean είναι επιφανές μέλος του συγκροτήματος Fugees και είναι ο άνθρωπος πίσω από την εταιρεία που θα φτιάξει αυτό το supercar και θα τεθεί αντιμέτωπη με τα μεγαλύτερα ονόματα της συγκεκριμένης κατηγορίας, όπως το Pininfarina Battista, το Rimac Nevera και η Lotus Evija

Attucks Apex Apo Wyclef Jean

Αυτό γιατί το Attucks Apex APO θα διαθέτει μια μπαταρία 90kWh που θα είναι αρκετή να δώσει εξωφρενικά χαρακτηριστικά στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησής του. Θα έχει ιπποδύναμη μεγαλύτερη των 600 ίππων, η τελική του θα αγγίζει τα 290 km/h και το βάρος του θα είναι μόλις 1.200 κιλά, έτσι ώστε η επιτάχυνση για τα πρώτα 100km/h να ολοκληρώνεται σε 2,3 δευτερόλεπτα. 

Attucks Apex Apo Wyclef Jean

Δεν είναι φθηνό

Ίσως το πιο εντυπωσιακό όλων βεβαίως είναι πως θα κοστολογείται στις 350.000 ευρώ, που σημαίνει πως η Apex Motors κάτι δεν έχει υπολογίσει σωστά για το τελικό της δημιούργημα ή ο Wyclef Jean θα πουλάει το αυτοκίνητό του με κανένα εκπτωτικό voucher.

Attucks Apex Apo Wyclef Jean

Να σημειώσουμε πάντως πως το αυτοκίνητο δεν το σχεδίασε κιόλας ο τραγουδιστής, αλλά υπάρχει μια συνεργασία με την Apex Motors για την Αμερική με την εταιρεία του Jean, την "Attucks Future and Technologies" και ακριβώς για αυτό προστέθηκε και το Attucks στην ονομασία του μοντέλου. Λεπτομέρειες για το πότε να το περιμένουμε δεν είναι ακόμη διαθέσιμες.

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network