nrg incharge: Το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης γίνεται πραγματικότητα

Με το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, η nrg κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης, πραγματικότητα για κάθε οδηγό ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου.

Incharge NRG

Απάντηση στο μεγάλο ερωτηματικό που συνοδεύει την ηλεκτροκίνηση αυτή την εποχή, την αυτονομία, δίνει η nrg, ένας ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, που αναπτύσσει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών σε όλη την χώρα, το incharge. Πρόκειται για ένα άκρως ρεαλιστικό πλάνο, με όραμα για το μέλλον αλλά με εφαρμογή σήμερα, εξυπηρετώντας στο έπακρο όσους επιλέγουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ως μέσο μετακίνησης. 

Οι προηγμένοι ταχυφορτιστές του incharge παρέχουν δυνατότητα φόρτισης μέχρι και 80% της δυναμικότητας του οχήματος σε διάστημα μισής ώρας. Αυτό είναι το ένα σημαντικό δεδομένο της ανάπτυξης του δικτύου της nrg. Το άλλο είναι πως σε συνεργασία με τα πρατήρια της AVIN και της Shell του Ομίλου Motor Oil, το incharge υπάρχει σε στρατηγικά σημεία του Εθνικού οδικού δικτύου, με αποτέλεσμα η ταχεία φόρτιση να είναι εφικτή, τόσο μέσα στα αστικά κέντρα, όσο και σε αυτοκινητοδρόμους της χώρας. 

Incharge NRG

Κάπως έτσι η nrg κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα και την ίδια στιγμή θεμελιώνει την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, θέτοντας τις βάσεις για ακόμη πιο ολοκληρωμένες λύσεις στο μέλλον. 

Εφαρμογή incharge

Το incharge της nrg, ωστόσο δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, είναι και το πιο πρακτικό χάρη στην εφαρμογή incharge που υπάρχει για να κάνει ακόμη ευκολότερη τη ζωή του οδηγού. Σε μια εποχή που αρκετοί οδηγοί χρειάζεται να προσαρμόσουν κάποιους παράγοντες της καθημερινής μετακίνησης τους από την αρχή, καθώς επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η εφαρμογή incharge είναι το "λυσάρι” τους. 

Incharge NRG

Μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής, βρίσκει κανείς σημείο φόρτισης, το επιλέγει, όπως επιλέγει και το είδος της φόρτισης που επιθυμεί, ολοκληρώνει την σχετική πληρωμή και στη συνέχεια ξέγνοιαστα μπορεί να παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισης ή να περιηγηθεί στο ιστορικό των φορτίσεών του, για τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία του οικογενειακού προϋπολογισμού. Με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο και με φιλικό στον χρήστη περιβάλλον, η εφαρμογή incharge αποτελεί το κλειδί για το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης, όπου και αν είναι αυτό. 

incharge HOME

Επειδή όμως το ταξίδι δεν είναι η καθημερινότητα, τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς, το incharge ΗΟΜΕ έρχεται συνδυαστικά να ολοκληρώσει την απόλυτη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση την οποία μπορεί να χαρίσει η nrg. Το incharge HOME έχει δημιουργηθεί με σκοπό την πλήρη εξυπηρέτηση και την προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακούς πελάτες της nrg, που καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι!

Incharge NRG

Με πολλαπλά οφέλη που περιλαμβάνουν ακόμη και δωρεάν φόρτιση αυτοκινήτου για έναν χρόνο στο σπίτι, το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός νοικοκυριού και σε ηλεκτρική ενέργεια, εκτός από αυτές που παρουσιάζονται με την αγορά ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου. Παράλληλα προσφέρει μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή, δωρεάν συνδρομή στο nrg Green, καθώς και πόντους στο πρόγραμμα allSmart

incharge BUSINESS 

Σε ό,τι αφορά τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να εισέλθουν στον σύγχρονο κόσμο της ηλεκτροκίνησης και να συνδεθούν στο δίκτυο της nrg, η εταιρεία διαθέτει το πρόγραμμα incharge Business. Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge. 

Όλα τα παραπάνω δεν σταματούν για την nrg, για την ακρίβεια μόλις άρχισαν. Δεδομένου πως τα Plug-In Hybrid ή τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυξάνουν σταδιακά το μερίδιο αγοράς τους στην ελληνική αυτοκίνηση, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, το incharge, εξακολουθεί να αναπτύσσεται ως βασική προτεραιότητα της εταιρείας. 


 

Best of Network