Όχι αυτή δεν είναι μια Pagani Utopia που καίγεται

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Monterey όταν ένας επισκέπτης ενεργοποίησε την αυτόματη πυρόσβεση της Pagani Utopia και έσπειρε τον πανικό

Pagani Utopia Pebble Beach

Ο ίδιος ο γιος του Horacio Pagani χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις έπειτα από ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μιας Pagani Utopia στο Concours d' Elegance του Pebble Beach στο πλαίσιο του Monterey Car Week. Οι δημοσιεύσεις στα social media έκαναν λόγο για ένα supercar που πήρε φωτιά, όμως αυτό απέχει τελικά από την αλήθεια πάρα πολύ. 

Όπως εξήγησε ο Christopher Pagani, ένας επισκέπτης κάθισε στη θέση του οδηγού και πατώντας διάφορα κουμπάκια στο supercar των 2 εκατομμυρίων ευρώ, πάτησε και εκείνο της αυτόματης πυρόσβεσης. Έτσι αυτό που αρχικά φάνηκε σαν καπνός είναι στην πραγματικότητα επιβραδυντική σκόνη που θα έσβηνε μια φωτιά που δεν υπήρξε ποτέ. 

Pagani Utopia Pebble Beach

Το ατυχές περιστατικό γίνεται ακόμη χειρότερο αν σκεφτεί κανείς πως αυτή η παρουσίαση ήταν ουσιαστικά ένα ντεμπούτο για το αυτοκίνητο στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρέθηκε για πρώτη φορά. Η Pagani θέλησε να γιορτάσει έτσι τα 25 χρόνια της και να το κάνει με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο είναι θα κατασκευαστεί σε μόλις 99 κομμάτια, τα οποία είναι όλα πουλημένα αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ και κάτι ψιλών. 

Pagani Utopia

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μάλλον θα κοστίσει κάτι περισσότερο καθώς θα χρειαστεί η αποκατάστασή του πλέον, αλλά που ξέρεις μπορεί σε μερικά χρόνια κάποιος να δώσει πολλά περισσότερα εκατομμύρια σε μια από τις φημισμένες δημοπρασίες του Monterey

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network