Ελαστικό "εκδικητής" προκάλεσε κινηματογραφικό ατύχημα

Σαν σε ταινία του Hollywood ένα ελαστικό οδήγησε ένα Kia Soul στον αέρα, προκαλώντας ένα τρομακτικό ατύχημα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς

To 2011 ο σκηνοθέτης Quentin Dupieux, προσπάθησε να "κλέψει" λίγη από τη δόξα ενός άλλου Quentin, του Tarantino και δημιούργησε το Rubber. Ένα B Movie με πολύ μεγάλη συνέπεια σε αυτό που είναι τα Β Movies καθώς η υπόθεση αφορούσε ένα ελαστικό που είχε ζωή και εκδικούνταν τους ανθρώπους για όσα κάνουν αυτοί στο είδος των ελαστικών. Ήταν όσο τόσο απογοητευτικά αστεία όσο ακούγεται η συγκεκριμένη ταινία αλλά κάποιοι λόγω της σύνδεσης με τα αυτοκίνητα έτρεξαν να την βρουν στο διαδίκτυο και να την παρακολουθήσουν. Ονόματα δεν λέμε αλλά το trailer μπορείς να το δεις εδώ και θα καταλάβεις. 


O Quentin ωστόσο δεν θα μπορούσε να φανταστεί πόσο προφητική θα ήταν η ταινία του μια δεκαετία μετά, στο highway του Λος Άντζελες, όπου συνέβη το παρακάτω περιστατικό. Το ελαστικό ενός Chevrolet Silverado έφυγε από τον εμπρός άξονα του αυτοκινήτου ακριβώς την στιγμή που στην διπλανή λωρίδα περνούσε ένα Kia Soul. Το ελαστικό βρέθηκε εμπρός από το Kia και η επαφή έστειλε το μικρό αυτοκίνητο στον αέρα σε ένα τρομακτικό άλμα με την κατάληξη να είναι με τον ουρανό στην άσφαλτο. 

Ως εκ θαύματος ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο αλώβητος, πράγμα που είναι εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς τη σφοδρότητα του ατυχήματος. Στο Tweet που αποκαλύπτει το περιστατικό, βλέπουμε και τη συνέχεια με το ελαστικό - εκδικητή να συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του και να χτυπάει και πάλι το κατεστραμμένο Kia αφού η όλη σκηνή είχε σταματήσει. 

Σε κάθε περίπτωση το σπουδαιότερο είναι πως ακόμη και στις σπανιότερες περιπτώσεις που μπορεί να συμβούν στον δρόμο, γιατί προφανώς μπορεί να συμβεί οτιδήποτε, η ασφάλεια ενός αυτοκινήτου σαν το Kia Soul αποδείχτηκε σωτήρια.