Το σύνδρομο των ιπτάμενων Tesla

Υπάρχει κάτι που κάνει τους ιδιοκτήτες Tesla να πιστεύουν ότι το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο μπορεί να πετάξει;

Tesla Model S

Ακόμα ένα ατύχημα με ιπτάμενο Tesla. Τι συμβαίνει άραγε; Μήπως οι ιδιοκτήτες Tesla πιστεύουν ότι τα ηλεκτρικό αυτοκίνητο τους μπορεί και να πετάξει;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει νέο βίντεο με Tesla Model S, το οποίο απογειώνεται σε μια διασταύρωση και προσγειώνεται το εμπρός τμήμα σχεδόν κάθετα στον δρόμο και ακολουθεί διάλυση. Κομμάτια πετάγονται από το airborne ηλεκτρικό αυτοκίνητο και κάπως έτσι έληξε άδοξα η συγκεκριμένη συγκέντρωση ιδιοκτητών Tesla.

Πολλά βίντεο του άλματος του Tesla τραβήχτηκαν από διάφορες οπτικές γωνίες, επομένως η ασφαλιστική εταιρεία του τολμηρού οδηγού δεν θα χρειαστεί να ψάξει και πολύ για αποδείξεις.

Στο σχετικό βίντεο φαίνεται το Tesla Model S να περιμένει στο κάτω μέρος ενός λόφου για να επιταχύνει μέχρι την έντονη καμπή του δρόμου. Δυστυχώς για τον οδηγό, το Tesla προλαβαίνει να μαζέψει αρκετά χιλιόμετρα με αποτέλεσμα το Model S να πετάει στον αέρα και να καταλήγει με το εμπρός μέρος να χτυπάει σχεδόν κάθετα στο οδόστρωμα.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί εκτός από το "εγώ” του οδηγού και μερικούς κάδους απορριμάτων, καθώς και ένα τρακαρισμένο Subaru Forester που τελικά σταμάτησε το Tesla.

Να τονίσουμε ότι η αστυνομία του Los Angeles ήδη έχει ανακοινώσει αμοιβή 1.000 δολαρίων σε όποιον δώσει στοιχεία για τον ριψοκίνδυνο οδηγό του συγκεκριμένου Tesla.

Σύμφωνα με γνωστό Youtuber, ο οδηγός προσπάθησε ανόητα να αναπαραστήσει το ίδιο άλμα με το Tesla Model Y του Youtuber David Dobrik, αλλά αυτή τη φορά οι συνέπειες ήταν πολύ χειρότερες, καθώς το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα Tesla εντοπίζεται σε flight mode – εκτός από τα βίντεο των Alex Choi και David Dobrik στην διαβόητη πλέον διασταύρωση, δείτε στο παρακάτω βίντεο και το Tesla που κατέγραψε CCTV να πετάει στον αέρα πριν από μερικά χρόνια.

Best of Network