Ο Fernando Alonso "βασανίζει" μια Aston Martin DBX 707

2,2 τόνοι και 697 ίπποι είναι απλά ΟΚ αν είσαι ο Fernando Alonso και θέλεις να οδηγήσεις στο όριο ένα SUV όπως η Aston Martin DBX 707

Ο Fernando Alonso μόλις που έχει φορέσει τη νέα, καταπράσινη φόρμα της Aston Martin F1, αλλά ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ήδη χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του στο τιμόνι της Aston Martin DBX 707.

Πώς δαμάζεις ένα παντοδύναμο SUV

Όπως θα δείτε από το παρακάτω βίντεο, ο Ισπανός έχει αναλάβει να κάνει το SUV με τον κινητήρα των 4,0 λίτρων και τους 697 ίππους να κάνει αρκετά άγρια πράγματα στην πίστα. Και σε μια είδηση που δεν θα σοκάρει κανέναν, τα καταφέρνει.

Διαβάστε Επίσης

"Ο τέλειος γύρος: η βασανιστική πιθανότητα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο", λέει ο Alonso. "Το τέλειο δεν μένει ακίνητο. Το κυνήγι είναι συνεχές. Για να το πετύχεις σημαίνει να ζεις στο όριο. Όσο έντονη κι αν είναι η πίεση".

Aston Martin DBX 707
Aston Martin DBX 707
Aston Martin DBX 707
Aston Martin DBX 707

Υπενθύμιση ότι η DBX 707 ζυγίζει πάνω από 2,2 τόνους- σχεδόν τρεις φορές περισσότερο από την AMR23 που θα οδηγήσει ο Alonso αυτή τη σεζόν. Αυτό όμως ουδόλως απασχολεί το έμπειρο πιλότο. Άσε που δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινάς την εβδομάδα από τον ήχο ενός κινητήρα V8 με τέρμα γκάζι.

Διαβάστε Επίσης

Best of Network