McLaren σε Audi: Δεν πωλείται η ομάδα Formula 1

"Δεν μας ενδιαφέρει να πουλήσουμε την αγωνιστική ομάδα", δήλωσε ο ο επικεφαλής της McLaren Racing Zak Brown

Η ομάδα Formula1 της McLaren είχε συνομιλίες με την Audi, αλλά δεν είναι προς πώληση, δήλωσε την Παρασκευή ο επικεφαλής της ομάδας Zak Brown, απαντώντας στην ανακοίνωση του ομίλου Volkswagen ότι οι μάρκες Audi και Porsche θα εισέλθουν στη Formula 1.

Μια πηγή δήλωσε στο Reuters τον Μάρτιο ότι η Audi ήταν έτοιμη να προσφέρει περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ για την ομάδα Formula 1 της McLaren

Na θυμίσουμε ότι το γερμανικό Manager Magazin ανέφερε πριν από λίγες μέρες ότι οι συνομιλίες με τη McLaren ήταν κοντά στο να αποτύχουν, μετά από μήνες διαπραγματεύσεων.

Ο Brown, διευθύνων σύμβουλος της McLaren Racing, δήλωσε στους δημοσιογράφους στο εναρκτήριο Grand Prix του Μαϊάμι ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής ιδιοκτησίας.

"Οι μέτοχοί μας είναι πολύ αφοσιωμένοι στη McLaren. Κάναμε συζητήσεις με την Audi και δεν είμαστε προς πώληση", δήλωσε ο Brown.

"Εμπορικά τα πάμε πολύ καλά. Το ηθικό στην ομάδα είναι πολύ καλό. Δεν μας ενδιαφέρει να πουλήσουμε την αγωνιστική ομάδα.
"Δεν θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο εξαγοράς της McLaren", είπε.

"Εξαρτάται από τον (διευθυντή της ομάδας) Andreas Seidl να αποφασίσει ποια μονάδα ισχύος θέλει στο πίσω μέρος του αγωνιστικού αυτοκινήτου, αλλά οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από την αγορά της McLaren δεν μπορεί να ξεκινήσει", πρόσθεσε ο Brown.