Αυτή είναι η νέα Indian Scout Rogue

Η Indian Motorcycle επιστρέφει με την νέα Indian Scout Rogue που τονίζει την ανανεωμένη και δυναμική εικόνα της εταιρείας

Indian Scout Rogue

Η Indian Motorcycle, η πρώτη αμερικάνικη εταιρεία μοτοσυκλετών, παρουσιάζει την εξελιγμένη μορφή της Indian Scout, το Scout Rogue. Ιδανικό για όλους εκείνους που θέλουν να βιώσουν νέα levels στην οδηγική εμπειρία τους, το νέο μοντέλο Scout Rogue είναι έτοιμο να προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και ταχύτητα στους αναβάτες του.

Indian Scout Rogue

Η σειρά νέων χαρακτηριστικών της Indian Scout Rogue, εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.  Διαθέτει εξαιρετικά χαμηλή σέλα με σπορ κάθισμα, που εμπνέει εμπιστοσύνη και προσφέρει σταθερότητα στον αναβάτη. Το ανανεωμένο τιμόνι, χαρίζει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον οδηγό και είναι ιδανικό για εύκολες και ανάλαφρες διαδρομές, ενώ σε συνδυασμό με τον μεγαλύτερο τροχό, δίνει την επιλογή για ξεχωριστό customizing.

Το Scout Rogue ξεχειλίζει από δυναμισμό με την ανανεωμένη του εμφάνιση, καθώς διακρίνεται από τα καινούργια ενισχυμένα φτερά και από το total black look του κινητήρα. Είναι έτοιμο να πάει παντού με σταθερότητα, ασφάλεια και μια ξεχωριστή εμφάνιση που κάνει τον αναβάτη του, αυτομάτως επίκεντρο της προσοχής.

Indian Scout Rogue

Το Indian Scout Rogue, διαθέτει μια πολυσχιδή προσωπικότητα όπως επιβεβαιώνει ο αντιπρόεδρος της Indian Motorcycle, Aaron Jax: "Για πολλούς μοτοσικλετιστές, η ανάβαση σε μια μηχανή Indian προσφέρει μια ξεχωριστή αλλά ταυτόχρονα μοναδική αίσθηση ελευθερίας. Αυτή την αίσθηση έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο το νέο  Scout Rogue, που συνδυάζει τεχνικά χαρακτηριστικά με την optimum οδηγική εμπειρία στο έπακρο".

Indian Scout Rogue

Τα ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ του Indian Scout Rogue προσδίδουν ξεχωριστή άνεση, η οποία καθιστά ακόμη πιο απολαυστική την ταξιδιωτική εμπειρία. Χαρίζει έτσι πρόσβαση σε μέρη που λίγοι μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να εξερευνήσουν και από αυτά η ελληνική ύπαιθρος διαθέτει ουκ ολίγα. Επιπλέον για μεγαλύτερο έλεγχο του κινητήρα, υπάρχει η επιλογή του βοηθητικού στροφόμετρου με shift light, το οποίο υποδεικνύει στον αναβάτη το προτεινόμενο σημείο αλλαγής της ταχύτητας.

Για τους λάτρεις των ταξιδιών στους "κρυμμένους" προορισμούς της Ελλάδας, το Rogue παρέχει άνεση στις διαδρομές καθώς είναι εξοπλισμένο με τη σέλα τύπου Rider Comfort Seat. Η Syndicate 2-Up Seat και η Syndicate Solo Seat εξασφαλίζουν άνεση στους επιβάτες ακόμη και στις πιο δύσβατες διαδρομές. Η Syndicate Solo Seat είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα το οποίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο αναβάτης να είναι σταθερός και άνετος σε αυξημένες ταχύτητες. Μάλιστα διαθέτει επένδυση από βινύλιο, το οποίο δίνει στο κάθισμα αντοχή ακόμη και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Για ένα ολοκληρωμένο ταξίδι, προκείμενου να μην λείψει τίποτα στους αναβάτες, υπάρχουν η πλαϊνή βαλίτσα και η αδιάβροχη Solo Rack Bag, οι οποίες μπορούν να στηριχθούν στις ειδικά διαμορφωμένες βάσεις Solo Bagage Rack.

Best of Network