Αυτοκίνητα καλυμμένα από αφρικανική σκόνη και θεωρίες συνομωσίας

Η αφρικανική σκόνη καλύπτει τα πάντα, από τον ουρανό της πόλης μέχρι τον ουρανό του αυτοκινήτου μας και κάποιοι, βρήκαν την ευκαιρία να επαναφέρουν στο προσκήνιο θεωρίες συνομωσίας.

Sahara dust cars

Αφρικανική σκόνη μέρος 2ο. Με αρκετές εικόνες αυτοκινήτων καλυμμένων απ' αυτή, να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέχρι εδώ όλα ακούγονται φυσιολογικά. Με τη διαφορά ότι επειδή οι "ψεκασμένοι" όχι μόνο δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά κυκλοφορούν και ανάμεσά μας, βρήκαν μια ακόμη ευκαιρία για να επαναφέρουν στο προσκήνιο θεωρίες συνομωσίας.

Διαβάστε Επίσης

"Λαμβάνοντας υπόψη την ποσότητα της σκόνης που εναποτέθηκε σε όλη τη χώρα, όλη η άμμος της Σαχάρας θα έπρεπε να έχει τελειώσει", έγραψε κάποιος. "Είναι εντυπωσιακό πως όλη η 'σκόνη της Σαχάρας' ταξιδεύει χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει στους πνεύμονές μας και να καλύψει όλα τα αυτοκίνητα. Μάλιστα είναι τόσο έξυπνη, που μερικές φορές το κάνει χωρίς να έχει φυσήξει ιδιαίτερα", έρχεται να συμπληρώσει κάποιος άλλος.

Sahara dust cars

Που οδηγούν όλα αυτά; Με μαθηματική ακρίβεια στην εμφάνιση της κορυφαίας ανάρτησης όλων. "Η σκόνη δεν θα μπορούσε παρά να έχει πεταχτεί από ψηλά με ελεγχόμενο τρόπο, ώστε να κατακαθίσει έτσι παντού. Θα καταλήξουμε να ασφυκτιούμε από το πόσο συχνά είναι αυτά τα επεισόδια τοξικών ψεκασμών", καταλήγει. Απλά, σταματήστε να γράφετε. Έχουμε νικητή.

Sahara dust cars

Δεν λείπουν βέβαια και σχόλια από κάποιους που μόνη τους πρόθεση είναι να αστειευτούν. "Έριξαν κάτι καφέ από ψηλά! Όποιος το έκανε, να το καθαρίσει!" έγραψε ένας χρήστης στο Χ. Και φυσικά όπως συμβαίνει στα πάντα, υπάρχει και μια θετική όψη ακόμη και σε ένα γεγονός όπως αυτό. "Τα πλυντήρια αυτοκινήτων θα κάνουν Ανάσταση για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες". Αλήθεια είναι.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network