Αποκλειστικό: Η θρυλική Mercedes-Benz 190E EVO II ξαναζεί ως υπέροχο restomod

Η HWA αποφάσισε να δημιουργήσει από την αρχή ένα σύμβολο της αυτοκίνησης, την Mercedes-Benz 190E EVO II και το Top Gear μαθαίνει από κοντά όλες τις λεπτομέρειες.

HWA Mercedes-Benz 190E EVO II Restomod

Το HWA EVO δεν είναι ένα απλό restomod, είναι κάτι σαν ένα update. Μια αναβάθμιση hardware για ένα αυτοκίνητο που είναι εμβληματικό αναμφίβολα και χαρακτηριστικό μιας ολόκληρης εποχής. Της Mercedes-Benz 190E EVO II. 

HWA Mercedes-Benz 190E EVO II Restomod

Η HWA τα έχει φτιάξει όλα από την αρχή. Όπως θα δεις στο video, να εξηγεί ο Gordian Von Shoning στον Ollie Marriage του βρετανικού Top Gear, έχουν διατηρηθεί ελάχιστα πράγματα όπως ο καθαριστήρας που είναι σπάνιος και ιδιαίτερος. Κατά τα άλλα όλα έχουν αναβαθμιστεί, κατασκευασμένα από σύγχρονα υλικά και με σύγχρονες μεθόδους.

HWA Mercedes-Benz 190E EVO II Restomod

Στο video θα δεις επίσης πόσο καταπληκτικό και πανέμορφο φαίνεται αυτό το αυτοκίνητο. Το σχήμα του είναι αναμφίβολα μιας άλλης εποχής τώρα πια, όμως ακριβώς επειδή είναι ο ορισμός του αυτοκινήτου σε επίπεδο εμφάνισης, γίνεται αυτομάτως αγαπητό. 

HWA Mercedes-Benz 190E EVO II Restomod

Για να γίνει περισσότερο αγαπητό η HWA, που έχει μια ξεχωριστή ευχέρεια στο να δημιουργεί εντυπωσιακές κατασκευές και δη αγωνιστικές για να παίρνουν νίκες, άλλαξε και τον τετρακύλινδρο κινητήρα του αρχικού 190E.

HWA Mercedes-Benz 190E EVO II Restomod

Τώρα πια το αυτοκίνητο κινείται από έναν V6 που αποδίδει 450 ίππους. Το βάρος του αυτοκινήτου έχει μείνει στα 1.350 κιλά σύμφωνα με την HWA και αυτό είναι μάλλον το πιο εντυπωσιακό, καθώς μιλάμε για μια τιμή που στην εποχή μας υπάρχει όλο και πιο σπάνια σε αυτοκίνητα.

Best of Network