Ανατριχίλα: Ο V10 της Lamborghini Huracan STO ουρλιάζει μέσα στο τούνελ (video)

Το τούνελ του Top Gear έχει δημιουργηθεί για να ανατριχιάζουμε. Αυτήν την φορά μέσα στο τούνελ μπαίνει η δαιμονισμένη Lamborghini Huracan STO και αυτό το video είναι ό,τι πρέπει να "ξυπνήσει" ο Ferruccio Lamborghini..

Μέχρι στιγμής στο Top Gear Tunnel Run έχουν μπει ένα Audi Sport Quattro S1 E2 και ένα BRM P15 με κινητήρα V16 και είχαμε παραγωγή ήχων που ανασταίνουν και νεκρούς -σε πλήρη συνομιλία με τον Stig στο τιμόνι. Τώρα είναι η σειρά της Lamborghini Huracan STO.

Δεν είναι μια οποιαδήποτε Huracan. Αυτή είναι η σκληροπυρηνική έκδοση του ήδη αρκετά τρελού supercar της Lambo, με τα απαραίτητα για την πίστα, όπως ζάντες μαγνησίου, πολλά ανθρακονήματα και, χμ, πατάκια από ανθρακονήματα. Είναι επίσης πολύ μωβ και ροζ.

Διαβάστε Επίσης

Α, και η αεροτομή παράγει 53% περισσότερη downforce, ενώ είναι επίσης 37% πιο αεροδυναμική από το βασικό αυτοκίνητο. 

Ο κινητήρας - ο ατμοσφαιρικός V10 5,2 λίτρων της Lamborghini- έχει μείνει στην ησυχία του, αλλά εξακολουθεί να αποδίδει 631 ίππους και (όπως πρόκειται να ανακαλύψουμε) συνεχίζει να κάνει έναν απίστευτο ήχο όταν πατάς στο τέρμα γκάζι σε έναν ουσιαστικά κλειστό διάδρομο προσγείωσης.

Όπως λέει και ο επικεφαλής της lamborghini αυτό το αυτοκίνητο είναι μια γιορτή του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Όταν το ακούσετε θα δείτε ότι έχει απόλυτο δίκιο. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network