Ποια μεταχειρισμένα αυτοκίνητα παίρνεις στην Ελλάδα με 4.000 ευρώ

Θέλεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με τιμή κοντά στα 4.000; Αυτά είναι 5 από τα πιο δημοφιλή μεταχειρισμένα στην Ελλάδα σε αυτήν την κατηγορία τιμής.

μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

Τα ηλεκτρικά σου φαίνονται ακριβά και τα θερμικά που σου αρέσουν καθυστερούν. Να μια καλή αφορμή να πάρεις μεταχειρισμένο με λίγα σχετικά χρήματα, μέχρι να σκεφτείς καλύτερα ποιο θα είναι το επόμενο αυτοκίνητό σου.

Στα 3.500 με 4.000 ευρώ υπάρχουν αρκετές επιλογές και μάλιστα με αυτοκίνητα που φημίζονται για την αξιοπιστία τους. Όπως π.χ. το Volkswagen Polo του 2003-4 ή ένα Fiat Panda από τις ίδιες χρονιές. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά πέντα συγκεκριμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που βρίσκουμε σε αυτό το εύρος τιμής και αξίζει να τα προσέξετε. 

Volkswagen Polo

Σε αυτήν την κατηγορία τιμής έχετε ελπίδες να βρείτε ένα Volkswagen Polo από τις χρονιές 2003 και 2004. Είναι πιθανό να το βρείτε με κινητήρα 1,2 λίτρων 80 ίππων ή και με 16βάλβιδο 1,4 λίτρων 101 ίππων.

Volkswagen Polo 2005

Ένα αυτοκίνητο που έχει αποδείξει την αξία του και την αντοχή του στον χρόνο. Λογικά θα έχει αρκετά χιλιόμετρα αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί αρνητικό παράγοντα. Αν είναι καλοσυντηρημένο διατηρεί την αξία του και είναι καλοτάξιδο. 

Fiat Panda

Όλοι θέλουν ένα Panda 4x4 αλλά κανείς δεν βρίσκει. Ας πάμε στην αμέσως επόμενη λύση: ένα απλό Panda. Λογικά στα 4.000 ευρώ θα βρείτε ένα Panda δικίνητο του 2006 με κινητήρα 1,2 λίτρων 75 ίππων.

Fiat Panda 2005

Αν πάμε μια δυο χρονιές πριν πολύ πιθανόν να βρούμε Panda πιο κοντά στα 3.500 ευρώ με μικρότερο κινητήρα 1,1 λίτρων που αποδίδει 65 ίππους. Εύκολο στην οδήγηση, εξαιρετικά ανθεκτικό και ευέλικτο με καλούς χώρους, το Panda είναι μια ιδανική επιλογή για πρώτο αυτοκίνητο ενός νέου οδηγού.

Renault Clio

Ακόμα ένα ευρωπαϊκό μικρό στην τάξη τιμής που μας ενδιαφέρει. Κοντά στα 3.800-4.000 ευρώ υπάρχουν Clio του 2007-08. Το Clio 1,2 του 2008 αποδίδει 100 ίππους, όσο και ένα Clio του 2007 με τον 16βάλβιδο κινητήρα των 1,4 λίτρων.

Renault Clio 2006

Το Clio είναι από τα πιο ποιοτικά και καλοστημένα μικρά αυτοκίνητα της αγοράς μεταχειρισμένων, ανεξαρτήτως γενιάς. Θα ικανοποιήσουν και έναν πιο απαιτητικό οδηγό που μπορεί να εκμεταλλευθεί το εξαιρετικό πλαίσιο.

Honda CR-V

Υπάρχει περίπτωση να ψάχνεις κάτι πιο ικανό εκτός δρόμου; Κάτι σε SUV μάλλον. Το Honda CR-V από τις χρονιές 1998-2000 είναι για σένα. Παμ. Τα Honda φημίζονται για την ποιότητά τους και την αντοχή τους στον χρόνο και το αιθαλές SUV της Honda δεν αποτελεί εξαίρεση. Πολλοί προτιμούν στην ίδια τιμή κάποιο HR-V αλλά είναι δυσεύρετο καθώς έχει χτίσει τρομερή φήμη.

Honda CR-V 2000

CR-V βρίσκεις κάπως πιο εύκολα και έχει μεγαλύτερους χώρους από το HR-V. Πάντως το μειονέκτημά του είναι ο κινητήρας των 2 λίτρων, γι' αυτό και ένα αυτοκίνητο σαν αυτό είναι τόσο φθηνό. Υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να το βρείτε με αυτόματο κιβώτιο. Σκληροτράχηλο αυτοκίνητο, φτιαγμένο να αντέχει.

BMW σειρά 3 E46

Ε, μπορεί να θες και μια γερμανική μπερλίνα. Σε αυτήν την περίπτωση μια BMW σειράς 3 από τις χρονιές 2003 και 2004 είναι μάλλον η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή. 316, 318 ή και 320, το σημαντικό είναι να βρεις μια Ε46 σε καλή κατάσταση και αν είναι δυνατόν να μην έχει πέσει θύμα άγριας βελτίωσης -δύσκολο αλλά όχι απίθανο.

bmw 3 sedan E46

Με αυτήν την BMW συνδυάζεις στιλ, καλούς χώρους και σπορτίφ οδική συμπεριφορά με λογικό κόστος. Γιατί παίρνεις πισωκίνητο αυτοκίνητο που δεν φοβάται να στρίψει και θα το κάνει με χαρακτηριστική ευκολία και άνεση. Εκτός βέβαια αν ο προηγούμενος την έχει κάνει "ερπετό". Τότε καλύτερα ψάξτε για άλλο δείγμα μιας από τις πιο χαρακτηριστικές BMW στην Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network