Ο CEO της Audi θέλει να απολύσει τον επικεφαλής της τεχνολογίας

Σε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild φέρεται πως ο διευθύνων σύμβουλος της Audi, Gernot Doellner, κατηγορεί τον επικεφαλής τεχνικό διευθυντή της εταιρείας, Oliver Hoffmann για καθυστέρηση προγραμμάτων ανάπτυξης ηλεκτροκίνησης.

Oliver Hoffmann

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, το οποίο επικαλείται πηγές προσκείμενες στην Audi, ο διευθύνων σύμβουλος της Audi, Gernot Doellner, θέλει να απολύσει τον επικεφαλής τεχνικό διευθυντή της εταιρείας, Oliver Hoffmann.

Ο Hoffmann, του οποίου το συμβόλαιο είχε παραταθεί κατά πέντε χρόνια από τον περασμένο Μάιο, θα μεταφερθεί στη νέα ομάδα της Formula 1, ανέφερε η Bild, προσθέτοντας ότι ο διάδοχος δεν έχει ακόμη βρεθεί. Εκπρόσωπος της Audi δήλωσε ότι η εταιρεία δεν σχολιάζει εικασίες.

Ωστόσο, το εποπτικό συμβούλιο της μητρικής εταιρείας Volkswagen Group θα έχει πιθανότατα τον τελικό λόγο όταν συνεδριάσει στις αρχές του επόμενου μήνα.

Oliver Hoffmann
Για καθυστέρηση του προγράμματος ανάπτυξης ηλεκτροκίνησης κατηγορείται ο τεχνικός διευθυντής της Audi, Oliver Hoffmann αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild

Ο Hoffmann διορίστηκε επικεφαλής τεχνικής ανάπτυξης της Audi το 2021, με αποστολή να επιταχύνει την προώθηση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην ηλεκτροκίνηση. Μετακινήθηκε σε αυτή τη θέση από το προηγούμενο πόστο του, ως επικεφαλής λειτουργίας της Audi.

Προηγουμένως ο Hoffmann, μηχανικός ο ίδιος, εργαζόταν στη διασφάλιση ποιότητας στη Lamborghini και ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη του συστήματος μετάδοσης κίνησης στο εργοστάσιο της Audi στο Gyor της Ουγγαρίας. Ήταν επίσης επικεφαλής της τεχνικής ανάπτυξης του division Audi Sport.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network