Νέα Lancia Ypsilon: Συνεχίζεται η σταδιακή αποκάλυψη

Μετά τις λεπτομέρειες της μάσκας και του εσωτερικού, ήταν η σειρά του πίσω μέρους να αποκαλυφθεί μέσω της τέταρτης εικόνας teaser.

Lancia Ypsilon teaser

Τελικά φαίνεται πως η τάση για τις εταιρείες αυτοκινήτων, είναι να προσεγγίζουν το μέλλον τους, κάνοντας αναφορές στο παρελθόν τους. Και να το κάνουν σταδιακά, μέσω των καθιερωμένων πλέον εικόνων teaser. Η Lancia είναι μια από τις εταιρείες στις οποίες παρατηρείται αρκετή κινητικότητα το τελευταίο διάστημα.

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, καθώς μέσα στους επόμενους δύο μήνες, θα αποκαλυφθεί πλήρως η νέα Ypsilon, ένα από τα πιο δημοφιλή και εμπορικά μοντέλα της μάρκας. Και προς το παρόν ας μην δώσουμε σημασία στο συμβάν που την αποκάλυψε χωρίς να το θέλει η φίρμα. 

Διαβάστε Επίσης

Οι Ιταλοί έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό τη σταδιακή αποκάλυψη του νέου τους μοντέλου, που είναι εκείνο που θα οδηγήσει τη μάρκα στη νέα εποχή. Πλέον, μετά τις εικόνες που αποκάλυπταν λεπτομέρειες της μάσκας και του εσωτερικού, έρχεται να προστεθεί μία ακόμη, που μας αποκαλύπτει το πίσω μέρος του ιταλικού σούπερμινι.

Lancia Ypsilon teaser

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia, Luca Napolitano, δήλωσε σχετικά: "Σήμερα, με την τέταρτη εικόνα, αποκαλύπτουμε το πίσω μέρος της νέας Lancia Ypsilon, το οποίο αντικατοπτρίζει την ολοκαίνουργια, καθαρή και ριζοσπαστική σχεδιαστική μας γλώσσα. Τα εμβληματικά στρογγυλά πίσω φωτιστικά σώματα LED, που παραπέμπουν στο Lancia Stratos, πλαισιώνουν το λογότυπο της μάρκας σε μια ιδανική συνύπαρξη καθαρότητας και ριζοσπαστικότητας, που φαίνεται και στα γράμματα Ypsilon ακριβώς από κάτω".

Lancia Ypsilon teaser

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Lancia Stratos ήταν ένα θρυλικό μοντέλο στον κόσμο των ράλι και το νέο σχεδιαστικό στοιχείο στα πίσω φώτα, είναι η οριζόντια τοπποθέτηση του γράμματος "Υ" στο εσωτερικό τους. Η σχεδίαση ήταν πάντα στο επίκεντρο της Lancia και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ακόμη και από την πρωτότυπη γραμματοσειρά της, που αντλεί έμπνευση από μία ακόμη ιταλική βιομηχανία που συνδέεται στενά με την ιστορία της μάρκας: τη μόδα.

Φόρος τιμής στο παρελθόν της μάρκας

Τα γράμματα Ypsilon που βρίσκονται κάτω απο όνομα της μάρκας που είναι γραμμένο ολογράφως, παραπέμπουν σε "χειρόγραφους" χαρακτήρες και είναι εμπνευσμένα από κάποια ακόμη εμβληματικά μοντέλα από το παρελθόν της Lancia, όπως η Fulvia, η Flavia και η Flaminia, μοντέλα με κομψή σχεδίαση το δίχως άλλο.

Θυμίζουμε πως η πλήρης αποκάλυψη του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2024, μέσω της αποκλειστικής New Lancia Ypsilon Cassina Limited Edition. Αμιγώς ηλεκτρική, διαθέσιμη σε 1906 αριθμημένες μονάδες, το μοντέλο αντιπροσωπεύει το πρώτο συγκεκριμένο βήμα στο ταξίδι της αναγέννησης της μάρκας. Μέχρι τότε, η Lancia θα αποκαλύπτει σταδιακά περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο της μοντέλο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network