Μέχρι το Σαββάτο η Mobility στον προαύλιο χώρο του Golden Hall

Ο εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση αλλά και τα νέα οχήματα μηδενικών ρύπων παρουσιάζονται μέχρι το ερχόμενο Σάββατο στην Mobility που φιλοξενείται στον περιβάλλοντα χώρο του Golden Hall.

Mobility 2023 Golden Hall

Μέχρι και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, θα μπορούν οι επισκέπτες του Golden Hall να εξερευνήσουν τις νέες τάσεις στην ηλεκτροκίνηση στα πλαίσια του event Mobility που διοργανώνεται για 3η χρονιά στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην ηλεκτροκίνηση και την πράσινη μετακίνηση, δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογίες στην ηλεκτροκίνηση αλλά και μοντέλα μηδενικών ρύπων.

Διαβάστε Επίσης

Skoda Vision 7S Golden Hall
Πανελλήνια πρώτη για το πειραματικό ηλεκτρικό Skoda Vision 7S

Στα πλαίσια της ίδια εκδήλωσης, η Skoda παρουσίασε σε πρώτη πανελλήνια προβολή το εντυπωσιακό της πειραματικό μοντέλο Vision 7S που θα αποτελέσει τη βάση εξέλιξης ενός νέου ηλεκτρικού μοντέλου Skoda που θα κυκλοφορήσει μετά το 2025.

Όσοι επισκεφθούν τη Mobility θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να έχουν μια σύντομη οδηγική εμπειρία με οποιοδήποτε ηλεκτρικό μοντέλο της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμο.

Η είσοδος στην Mobility είναι ελεύθερη για το κοινό τις καθημερινές από τις 17.00 έως τις 21.00 και το Σαββάτο από τις 11:00 έως τις 20:00.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network