Ανατροπή νταλίκας που μετέφερε πολλά supercars

Η αξία των supercars που υπέστησαν ζημιές στο ατύχημα που συνέβη στην Αγγλία, ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ

Supercar trailer accident

Μια κακή μέρα στη δουλειά είναι κάτι που μπορεί να -και πιθανότατα έχει- συμβεί στον καθένα. Σε πόσες περιπτώσεις όμως αυτή η κακή μέρα ενός υπαλλήλου, μπορεί να κόστισε στον εργοδότη του πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ; Σίγουρα όχι πολλές.

Σε μια από αυτές, ο οδηγός μιας μεταφορικής στην Αγγλία κατάφερε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες να τουμπάρει το ρυμουλκούμενο που για κακή του τύχη, είχε φορτωμένα όχι λιγότερα από δέκα πανάκριβα supercars.

Διαβάστε Επίσης

Το ατύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο A20 κοντά στην πίστα Brands Hatch, γεγονός που κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως τα αυτοκίνητα μπορεί να προορίζονταν να συμμετέχουν σε κάποιο event στην συγκεκριμένη πίστα.

Supercar trailer accident

Η ουσία είναι πως όταν η τροχαία έφτασε στο σημείο, βρέθηκε μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα, βλέποντας αρκετά supercars διασκορπισμένα στο δρόμο. Και μπορεί ο οδηγός του φορτηγού να υπέστη μόνο έναν ελαφρύ τραυματισμό, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για τα οχήματα που μετέφερε.

Supercar trailer accident

Από τα πλάνα που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί κανείς να διακρίνει μεταξύ άλλων μια Lamborghini Aventador, μια Jaguar F-Type cabrio, δύο Ferrari F430, ένα Audi R8, μια BMW 318i Sport Plus, μια AMG GT Black Series, μια Aston Martin DB11, ένα Nissan GT-R R35 και μια Bentley Continental GT που έχει τουμπάρει.

Supercar trailer accident

Αν ξεκινήσεις τη διαδικασία αθροίσματος της ζημιάς, διαπιστώνεις πως κάτι σοβαρό έχει συμβεί. Ενδεικτικά, μόνο η AMG GT Black Series είχε αρχική τιμή περίπου 320.0000 ευρώ το 2021 και πλέον πωλείται από 350.000 δολάρια έως και 650.000 ευρώ σε κάποιες περιπτώσεις. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως ακόμη και με μετριοπαθείς προβλέψεις, το συνολικό κόστος της ζημιάς ξεπερνά εύκολα το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η λογική λέει πως η μεταφορική αλλά και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα είχαν καλά ασφαλιστήρια συμβόλαια, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί θα δεχτούν ένα σοβαρό πλήγμα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network