Το 5ο τεύχος του Top Gear στα περίπτερα

Μη λέμε συνέχεια τα ίδια: Καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά μέχρι το επόμενο

Top Gear Magazine Τεύχος 05

Σου ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με το 5ο τεύχος του TopGear, που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Top Gear Magazine Τεύχος 05

Στις 164 σελίδες, θα δεις ότι περνάμε δύσκολα, αλλά καλά και "αυτό βγαίνει προς τα έξω” για να περάσεις εσύ καλύτερα.
Οδηγούμε πολλά και διάφορα:

Διαβάστε Επίσης

Την Mercedes EQS SUV, που ο Γιάννης Τσάκαλος και η κινηματογραφική του, αβυσσαλέα ψυχή, αποκαλεί "Λεβιάθαν”, το ταλαντούχο Citroen C4 X, αλλά και την ηλεκτρική BMW iX1 που ο Φώτης Ραϊσης μας επιβεβαιώνει ότι είναι η καλύτερη της παρέας (της). Στείλαμε τον ίδιο στην Ιταλία και την πίστα δοκιμών του Balocco, όπου πείστηκε ότι  αυτό το 500e είναι όντως Abarth και μετά στη Γερμανία όπου επιβεβαίωσε τις υποψίες του ότι η -ανανεωμένη- Porsche Cayenne είναι πολλά περισσότερα από τους βαρετούς, στερεοτυπικούς χαρακτηρισμούς "premium SUV” και "sport SUV”.

Top Gear Magazine Τεύχος 05

Σε άλλα νέα, ο Στάθης Πετρόπουλος μας "ξεναγεί” στις σημαντικότερες χρονιές του EKO Acropolis Rally, για το οποίο ζεσταίνουμε ήδη τους κινητήρες μας και ανοίγει μόνος του σαμπάνιες για την ιστορική νίκη της Ferrari στο Le Mans.

Top Gear Magazine Τεύχος 05

Στο section "Big Reads”, ανεβαίνουμε όχι μία, αλλά δύο φορές στην κορυφή "Νεραϊδοράχη” του Χελμού με το νέο Range Rover Sport για να καταφέρουμε να βρούμε το "άνοιγμα” του καιρού και μαζί το εξώφυλλο με το τηλεσκόπιο "Αρίσταρχος” κάτω από έναν επιβλητικό, νεφελώδη ουρανό.

Top Gear Magazine Τεύχος 05

Διαβάζουμε πώς ο Βαγγέλης Φακατσέλης κατέρριψε το ρεκόρ (που, βεβαίως, δεν υφίσταται) για το συντομότερο coast-to-coast της Πελοποννήσου, με την XM, την ισχυρότερη BMW παραγωγής και πώς ο Παναγιώτης Ντάνος ορκίζεται στο όνομα και την ανάρτηση του Ford Ranger Raptor.

Top Gear Magazine Τεύχος 05

Κι επειδή αυτά δεν είναι αρκετά, πεταγόμαστε με μια Bugatti Chiron Super Sport μέχρι το ακρωτήριο Canaveral και τον αεροδιάδρομο των διαστημικών λεωφορείων, για να μπούμε στο κλαμπ των "400+ km/h” που αφορά λίγους και εκλεκτούς, αλλά οδηγούμε και την Lamborghini Sterrato, ένα από τα πιο μάταια, άσκοπα και διασκεδαστικά παιχνίδια στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Top Gear Magazine Τεύχος 05
Top Gear Magazine Τεύχος 05

Best of Network