Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Lego

Ένας ιδιώτης έχει δημιουργήσει το δικό του Lego σετ με έναν σταθμό φόρτισης της Tesla και πρέπει να το ψηφίσουμε για να το κάνει πραγματικότητα η Lego

Tesla Lego Ideas
Tesla Lego Ideas
Tesla Lego Ideas
Tesla Lego Ideas
Tesla Lego Ideas
Tesla Lego Ideas
Tesla Lego Ideas
Tesla Lego Ideas

Η Lego δεν είναι μια απλή εταιρεία με τουβλάκια. Περιλαμβάνει αρκετό πάθος και επιμέλεια με την οποία οι λάτρεις, ολοκληρώνουν τις κατασκευές τους. Και μιλάμε για λάτρεις είτε είναι μικρά παιδιά που μαθαίνουν με αυτόν τον τρόπο, τον πραγματικό κόσμο, είτε μεγάλοι άνθρωποι που ταξιδεύουν με αυτόν τον τρόπο, μακριά από τον πραγματικό κόσμο. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που σχεδιάζουν τα δικά τους σετ, όπως θα ήθελαν να τα δουν να τα παράγει η δανέζικη εταιρεία. 

Tesla Lego Ideas

Τις ιδέες τους τις καταθέτουν στην ιστοσελίδα Lego Ideas και από εκεί είναι δημόσιες για να τις βλέπει ο κόσμος και να τις υπερψηφίζει αν θεωρεί πως έχουν πραγματικό ενδιαφέρον. Στη συνέχεια υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες οι ιδέες αυτές να γίνουν πραγματικότητα, όπως έχει συμβεί με τον διαστημικό σταθμό ή με την υδρόγειο που είναι καταπληκτική. 

Tesla Lego Ideas

Στην περίπτωση της Tesla λοιπόν αυτό που έχουμε να κάνουμε, αν σου αρέσει και σένα γιατί εμείς δεν υποχρεώνουμε κανέναν, είναι να ψηφίσουμε αν μας αρέσει ο σταθμός φόρτισης της αμερικανικής φίρμας, ώστε να περάσει στην παραγωγή.

Διαβάστε Επίσης

Για να γίνει αυτό το σετ πρέπει να φτάσει τις 10.000 θετικές ψήφους (δεν υπάρχει αρνητική ψήφος εδώ που τα λέμε). Προς το παρόν βρίσκεται λίγο πάνω από τις 3.400 και ο Γάλλος δημιουργός θα ήθελε πολύ να συνδράμουμε στην προσπάθειά του. 

Tesla Lego Ideas

Μπορείς να ψηφίσεις εδώ
 

Best of Network